Se încarcă...
 • Vodafone continuă să sprijine Global Citizen prin difuzarea Global Citizen Prize Awards pe 20 decembrie

  București, 17 decembrie 2020 – Vodafone continuă susținerea pe termen lung a Global Citizen, mișcarea internațională care militează pentru combaterea sărăciei, printr-o nouă etapă a parteneriatului cu ocazia Global Citizen Prize Awards ce va avea loc în acest weekend.

  Află mai multeVodafone continuă să sprijine Global Citizen prin difuzarea Global Citizen Prize Awards pe 20 decembrie
 • Vodafone România și Amdocs au dezvoltat împreună platforma Digital Experience pentru digitalizarea experienței în retail într-o lume a comunicării convergente

  București, 9 decembrie 2020 – Amdocs (NASDAQ: DOX), lider în furnizarea de software și servicii pentru companiile de comunicații și media, anunță parteneriatul dintre Vodafone România și Amdocs ce a condus la dezvoltarea platformei Digital Experience în vederea digitalizării experienței în zona de retail. Acest lucru va oferi Vodafone România posibilitatea de a avea o imagine completă a clienților în mai multe puncte de interacțiune, integrând în același timp produse de comunicații fixe și mobile într-un produs convergent destinat zonei de retail. Proiectul a inclus migrarea mai multor componente și capabilități importante în cloud-ul Amazon.

  Află mai multeVodafone România și Amdocs au dezvoltat împreună platforma Digital Experience pentru digitalizarea experienței în retail într-o lume a comunicării convergente
 • Primele rezultate ale studiului Corona-AI obținute în timp record cu ajutorul aplicației DreamLab

  București, 8 decembrie 2020 - Utilizatorii de smartphone-uri din întreaga lume au ajutat Imperial College London să finalizeze prima etapă a proiectului de cercetare Corona-AI în doar șase luni. Procesul s-a desfășurat semnificativ mai rapid decât ar fi fost posibil prin metode standard de cercetare. Proiectul Corona-AI, lansat de Fundația Vodafone în luna aprilie în cadrul aplicației mobile DreamLab în mai multe țări, printre care și România, urmărește identificarea unor combinații ale medicamentelor existente și moleculelor din diverse alimente uzuale care ar putea ajuta pacienții cu COVID-19.

  Află mai multePrimele rezultate ale studiului Corona-AI obținute în timp record cu ajutorul aplicației DreamLab
 • Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice

  București, 25 noiembrie 2020 – Vodafone România se alătură proiectului „Iubirea care bate la ochi”, dezvoltat de Asociația Zi de Bine în parteneriat cu Centrul FILIA, Asociația ANAIS și Asociația Luthelo . Prin acest proiect 1000 de femei, victime ale violenței domestice, vor primi acces la MINERVA, un buton de panică mascat într-o bijuterie, pentru a putea apela instant 112 în cazul în care agresorul încalcă ordinul de protecție.

  Află mai multeButon de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
 • Vodafone își asumă un nou angajament: nivel net zero al emisiilor de dioxid de carbon până în 2040

  București, 24 noiembrie 2020 – Grupul Vodafone și-a asumat astăzi angajamentul de a reduce la net zero* emisiile de carbon ale companiei la nivel global până în 2040. De asemenea, obiectivele anterioare ale companiei privind limitarea emisiilor de carbon până în 2030 au fost aprobate de către inițiativa Science Based Targets (SBTi), acestea fiind conforme cu reducerile necesare pentru a mentine încălzirea globală la limita de 1.5° – cel mai ambițios obiectiv al Acordului de la Paris.

  Află mai multeVodafone își asumă un nou angajament: nivel net zero al emisiilor de dioxid de carbon până în 2040
 • Oferta Vodafone ONE de Crăciun include 12 luni de Netflix cadou

  București, 19 noiembrie 2020 – Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, clienţii care achiziționează servicii Vodafone ONE (fixe și mobile) vor primi un cadou ce constă în 12 luni de Netflix gratuit și un discount de 2 EUR/lună pentru servicii timp de 24 de luni. Această promoție este valabilă între 19 noiembrie 2020 și ianuarie 2021.

  Află mai multeOferta Vodafone ONE de Crăciun include 12 luni de Netflix cadou
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2020

  București, 16 noiembrie 2020 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2020, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2020
 • De Black Friday, cu Vodafone mergi direct la țintă

  București, 10 noiembrie 2020 – Anul acesta, cu ofertele de Black Friday de la Vodafone România utilizatorii merg direct la țintă. Pe parcursul zilei de 13 noiembrie, Vodafone România oferă cel mai mic preț garantat la smartphone-uri de ultimă generație, dar și televizoare LG 4K gratuite pentru cei care achiziționează anumite pachete de servicii fixe.

  Află mai multe De Black Friday, cu Vodafone mergi direct la țintă
 • Vodafone România va oferi noua gamă iPhone 12

  București, 28 octombrie 2020 – Vodafone România va oferi noile modele iPhone 12, inclusiv iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 și iPhone 12 mini. Cu un design frumos și complet nou, modelele iPhone 12 dispun de sisteme de camere noi de neegalat, de ecrane Super Retina XDR edge-to-edge pentru o experiență de vizionare mai captivantă, de cea mai nouă inovație în ceea ce privește rezistența dispozitivului dotat cu protecție Ceramic Shield și de procesor A14 Bionic proiectat de Apple - cel mai rapid procesor dintr-un smartphone.

  Află mai multe Vodafone România va oferi noua gamă iPhone 12
 • 87% dintre companii declară că IoT este esențial pentru succesul lor

  București, 1 octombrie 2020 – Vodafone Business lansează astăzi raportul IoT Spotlight 2020, care se concentrează pe impactul pe care IoT îl are asupra afacerilor într-un moment în care capacitățile lor digitale sunt puse la încercare de pandemia COVID-19. Raportul IoT Spotlight include răspunsuri de la 1.639 de companii la nivel global, explorând modul în care acestea utilizează IoT și modul în care IoT le ajută să fie pregătite pentru viitor.

  Află mai multe 87% dintre companii declară că IoT este esențial pentru succesul lor
 • Digitalizarea, factor cheie care a determinat impactul crizei pandemiei asupra IMM-urilor, potrivit unui studiu realizat de Vodafone Group

  București, 30 septembrie 2020 – Vodafone prezintă concluziile unui nou studiu vast care a implicat 1.200 de companii mici și medii din mai multe țări europene, realizat de la începutul pandemiei până în iulie 2020, cu scopul de a înțelege mai bine principalele provocări cu care s-au confruntat aceste companii și modul în care digitalizarea a stat la baza rezilienței IMM-urilor în timpul crizei pandemice.*

  Află mai multe Digitalizarea, factor cheie care a determinat impactul crizei pandemiei asupra IMM-urilor, potrivit unui studiu realizat de Vodafone Group
 • 40 de școli din mediul rural au acum acces la educație digitală, în urma campaniei “Împreună nu lăsăm nicun elev în urmă”

  București, 23 Septembrie 2020 – În cadrul unui efort comun între utilizatorii de servicii telecom, Vodafone România și Fundația Vodafone România, s-au strâns în total 160.000 de euro pentru a sprijini educația. Astfel, programul “Școala din valiză” a ajuns în 40 de noi școli din mediul rural, care vor beneficia acum de resurse pentru educație în format digital în anul șolar 2020/2021. Fundația Vodafone România a dublat suma strânsă din donații și a finalizat recent procesul de achiziție a 1.200 de tablete. Dispozitivele sunt acum în drum spre elevi din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Neamț, Timiș, Vâlcea și Vaslui.

  Află mai multe 40 de școli din mediul rural au acum acces la educație digitală, în urma campaniei “Împreună nu lăsăm nicun elev în urmă”
 • Vodafone revoluționează experiența TV cu un nou serviciu inovator Vodafone TV și introduce noi oferte de servicii convergente sub umbrela Vodafone ONE

  București, 16 septembrie 2020 – Vodafone lansează Vodafone TV, un serviciu inovator, care aduce utilizatorilor din România o experiență complet nouă de televiziune și divertisment, în linie cu tendințele actuale și cu noile obiceiuri de consum. De asemenea, Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE.

  Află mai multe Vodafone revoluționează experiența TV cu un nou serviciu inovator Vodafone TV și introduce noi oferte de servicii convergente sub umbrela Vodafone ONE
 • Susținerea femeilor din întreaga lume cu ajutorul tehnologiei: Acceleratorul de întreprinderi sociale F-LANE își lansează programul pentru 2020 cu 10 echipe înalt calificate

  București, 08.09.2020 — F-LANE este primul accelerator din Europa care pune accentul pe start-up-urile cu impact social care utilizează tehnologia pentru a sprijini femeile din întreaga lume. Din totalul de 455 de aplicații, juriul de experți F-LANE a selectat cele mai convingătoare zece companii aflate la început de drum în afaceri. Companiile finaliste sunt start-up-uri și proiecte sociale din Emiratele Arabe Unite, Rwanda, Uganda, Kenya, Chile, Brazilia, Marea Britanie, Pakistan, Suedia și Danemarca. Modelele lor de business variază de la platforme de asistență medicală, servicii de mobilitate de încredere și servicii financiare pentru femei, până la servicii pentru copii cu nevoi speciale. Programul acceleratorului a demarat pe 7 septembrie 2020.

  Află mai multe Susținerea femeilor din întreaga lume cu ajutorul tehnologiei: Acceleratorul de întreprinderi sociale F-LANE își lansează programul pentru 2020 cu 10 echipe înalt calificate
 • Vodafone România lansează o platformă cu conținut despre tehnologie

  București, 7 august 2020 – Vodafone România lansează propria platformă cu conținut actual și original despre cele mai recente tendințe și lansări din domeniul tehnologiei. Începând cu luna august, oamenii vor avea ocazia să descopere recenziile smartphone-urilor nou lansate disponibile în portofoliul Vodafone, cele mai noi știri legate de tehnologie și, de asemenea, tips & tricks despre cum pot utiliza tehnologia la potențialul său maxim.

  Află mai multe Vodafone România lansează o platformă cu conținut despre tehnologie
 • Samsung Galaxy Note20 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

  București, 6 august 2020 – Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note20, cea mai nouă serie de smartphone-uri a producătorului sud-coreean. Noile versiuni, Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra, au fost lansate oficial ieri în cadrul evenimentului virtual Galaxy Unpacked transmis live din Coreea. Noile dispozitive reprezintă cea mai puternică serie Note de până acum și reprezintă, conform producătorului, un partener de încredere care va susține productivitatea utilizatorilor cu ajutorul performanțelor de top.

  Află mai multe Samsung Galaxy Note20 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România
 • Vodafone România oferă Comedy Central HD abonaților

  București, 3 august 2020 – Din luna august, clienții Vodafone se pot bucura de show-uri de comedie la cea mai bună calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil în grila digitală.

  Află mai multe Vodafone România oferă Comedy Central HD abonaților
 • „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” – noua campanie de brand pentru extinderea programului „Școala din valiză”

  București, 29 iulie 2020 – Ultimele luni au fost un test de adaptare a vieții noastre, a modului de a lucra, de a învăța, de a comunica și chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricând, legat de tehnologie și conexiuni.

  Află mai multe „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” – noua campanie de brand pentru extinderea programului „Școala din valiză”
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2020

  București, 24 iulie 2020 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru anul trimestrul încheiat la 30 iunie 2020, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2020
 • Rețeaua Vodafone din Europa va deveni 100% verde

  București, 17 iulie 2020 — Rețeaua Vodafone din Europa va fi alimentată în proporție de 100% cu energie din surse regenerabile până la finalul lunii iulie 2021. Astfel, rețeaua Vodafone devine Green Gigabit pentru clienții din 11 țări unde compania este prezentă și va opera în mod sustenabil, utilizând doar energie eoliană, solară sau hidroenergie.

  Află mai multe Rețeaua Vodafone din Europa va deveni 100% verde
 • Cătălin Buliga – CTO of the year 2020 (Gamechanger)

  București, 19 iunie 2020Cătălin Buliga, Directorul de Tehnologie al Vodafone România, a primit recunoaștere la nivel european și a fost desemnat unul dintre cei mai importanți oameni din industria de telecomunicații! Acesta a câștigat distincția Mobile Europe & European Communications CTO of the Year Award 2020, categoria Gamechanger. Premiul este oferit de către publicația de prestigiu Mobile Europe & European Communications, important reper media la nivel european pentru profesioniștii din domeniul telecomunicațiilor și nu numai.

  Află mai multe Cătălin Buliga – CTO of the year 2020 (Gamechanger)
 • Vodafone România a introdus concedii parentale de 16 săptămâni pentru angajați

  București, 02 iunie 2020 – Vodafone România anunță cu bucurie introducerea unor concedii parentale plătite integral, pentru o perioadă de 16 săptămâni. Noua politică este în vigoare de la 1 aprilie 2020 și se adresează tuturor angajaților care devin tați biologici, respectiv tuturor celor care devin părinți adoptivi, indiferent de numărul copiilor lor.

  Află mai multe Vodafone România a introdus concedii parentale de 16 săptămâni pentru angajați
 • Vodafone România deschide precomenzile pentru cel mai nou model OPPO

  București, 22 mai 2020 – În această săptămână, Vodafone și OPPO au anunțat un parteneriat pentru comercializarea unei game extinse de produse OPPO în țările europene în care operează Vodafone. Primele țări în care vor fi disponibile smartphone-urile OPPO sunt România, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda și Turcia.

  Află mai multe Vodafone România deschide precomenzile pentru cel mai nou model OPPO
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2019/2020 încheiat la 31 martie 2020

  București, 12 mai 2020 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru anul financiar încheiat la 31 martie 2020, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest an includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2019/2020 încheiat la 31 martie 2020
 • Bright Sky Ro - aplicația mobilă în sprijinul victimelor violenței domestice

  București, 7 mai 2020 – Fundația Vodafone România lansează aplicația Bright Sky Ro, un instrument digital gratuit care vine în sprijinul victimelor violenței domestice, oferind asistență și informații utile persoanelor aflate într-o relație abuzivă sau celor care vor să ajute astfel de cazuri. Aplicația a fost dezvoltată inițial de către Fundația Vodafone Grup și ulterior adaptată pentru România în cadrul unui parteneriat cu Poliția Română, Asociația Necuvinte și Asociația Code for Romania. Bright Sky Ro este disponibilă în App Store și Google Play Store în limbile română, engleză și maghiară.

  Află mai multe Bright Sky Ro - aplicația mobilă în sprijinul victimelor violenței domestice
 • Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai!

  Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai! Toată România este invitată la o serie de concerte de (3) zile mari! Dacă în acest an nu putem sărbători 1 mai la mare, vă dăm întâlnire pe https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici unde vom petrece #împreună cu muzică LIVE din confortul casei noastre.

  Află mai multe Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai!
 • Împreună suntem mai puternici

  București, 27 aprilie 2020 – "Împreună suntem mai puternici" este noul manifest al Vodafone România ce evidențiază convingerea companiei că, prin solidaritate și eforturi unite, oamenii și societatea pot depăși momentele dificile cu care ne confruntăm din cauza crizei pandemice. Când Pământul pare că s-a oprit în loc, tehnologia ne ajută să fim mai uniți ca oricând și atenuează sentimentul de izolare prin menținerea oamenilor conectați unul cu celălalt, dar și cu ceea ce iubesc.

  Află mai multe Împreună suntem mai puternici
 • Vodafone România utilizează tehnologii avansate pentru reducerea amprentei de carbon și protejarea planetei

  București, 22 aprilie 2020 – Vodafone România utilizează tehnologii avansate pentru reducerea amprentei de carbon, mărirea eficienței energetice și protejarea planetei. Decizia de a achiziționa 100% energie verde pentru derularea operațiunilor începând cu luna ianuarie 2020 a fost completată de cea a unei investiții multianuale, cu scopul de a mări eficiența energetică a companiei și a reduce impactul creat asupra mediului. Programul de investiții a demarat în anul 2019 și înregistrează deja rezultate semnificative.

  Află mai multe Vodafone România utilizează tehnologii avansate pentru reducerea amprentei de carbon și protejarea planetei
 • Aplicația DreamLab sprijină lupta împotriva COVID-19

  București, 8 aprilie 2020 - Utilizatorii de telefoane inteligente din România sunt încurajați să contribuie la accelerarea studiilor pentru găsirea unor tratamente împotriva virusului COVID-19 folosind aplicația gratuită DreamLab, ca parte a colaborării dintre Fundația Vodafone și oamenii de știință de la Imperial College London. Aplicația mobilă utilizează puterea comună de procesare a smartphone-urilor pentru a efectua calcule complexe într-un ritm mult mai rapid decât în mod tradițional.

  Află mai multe Aplicația DreamLab sprijină lupta împotriva COVID-19
 • Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune

  București, 31 martie 2020 – Achiziția UPC este una dintre cele mai importante tranzacții de pe piața de telecomunicații din România. În urma achiziției, Vodafone devine un partener semnificativ în ceea ce privește serviciile de telecomunicații complete și va oferi mai multe beneficii și produse de top clienților, companiilor, dar și altor actori sociali și economici. Totodată, Vodafone va susține un parcurs ascendent pentru economia digitală a României.

  Află mai multe Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune
 • Vodafone menține românii conectați în "Cea mai performantă rețea mobilă"

  București, 30 martie 2020 – Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța rețelei mobile. Certificarea calității seviciilor mobile oferite de Vodafone România este acordată după măsurători efectuate asupra tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent umlaut AG (fostul P3 communications GmbH), în perioada 10 februarie ̵ 2 martie 2020. Aceasta este cea de-a șasea certificare consecutivă oferită companiei Vodafone România ca urmare a măsurătorilor efectuate de către auditorul independent umlaut AG.

  Află mai multe Vodafone menține românii conectați în "Cea mai performantă rețea mobilă"
 • Vodafone România depune toate eforturile pentru a-i menține pe români conectați

  București, 20 martie 2020 – Sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri reprezintă prioritatea numărul 1 a Vodafone România. Prezența COVID-19 în România are un impact semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi, schimbând modul în care interacționăm, lucrăm, învățăm, ne petrecem timpul liber.

  Află mai multe Vodafone România depune toate eforturile pentru a-i menține pe români conectați
 • Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori

  București, 5 martie 2020 – Vodafone România lansează noi oferte speciale dedicate antreprenorilor și micilor întreprinzători, cu servicii complete fixe și mobile, dezvoltate pe baza cerințelor exprimate de aceștia și adaptate nevoilor lor de business. În premieră în România, Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă.

  Află mai multe Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori
 • Vodafone România creează primele holograme live la rezoluție 4K din lume

  București, 4 martie 2020 – Vodafone România continuă să inoveze și stabilește noi premiere cu ajutorul capacităților de top ale rețelei, experiența în tehnologie și angajamentul de a susține un viitor mai bine conectat. La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, Vodafone România trece la nivelul următor și creează holograme live la rezoluție 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

  Află mai multe Vodafone România creează primele holograme live la rezoluție 4K din lume
 • Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România

  București, 12 februarie 2020 – Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Cosmic Grey (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra), Cloud Blue (Galaxy S20, S20+), Cloud Pink (Galaxy S20) și Cosmic Black (Galaxy S20+, S20 Ultra).

  Află mai multe Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România
 • Vodafone România își reafirmă angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și achiziționează 100% energie verde pentru derularea operațiunilor, începând din acest an

  București, 10 februarie 2020 – Vodafone România anunță o etapă majoră în cadrul obiectivului strategic asumat, de a reduce amprenta de carbon și impactul asupra mediului. Astfel, începând din 2020, Vodafone România achiziționează în proporție de 100% energie verde, din surse regenerabile, pentru derularea operațiunilor sale, ca urmare a renegocierii contractelor cu furnizorii de energie. Pentru energia verde achiziționată în 2020, certificatele de proveniență vor fi eliberate de către furnizori la începutul anului următor sau semestrial, după caz.

  Află mai multe Vodafone România își reafirmă angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și achiziționează 100% energie verde pentru derularea operațiunilor, începând din acest an
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019

  București, 5 februarie 2020 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019
 • Vodafone România o numește Director de Resurse Umane pe Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020

  București, 3 februarie 2020 – Anca Marcu devine, începând cu data de 23 martie 2020, Director de Resurse Umane și membru al echipei executive Vodafone și UPC România, raportându-i direct lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Anca Marcu o va înlocui pe Fragiski Melissa, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesională externă.

  Află mai multe Vodafone România o numește Director de Resurse Umane pe Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020
 • Vodafone recunoscut drept Top Employer 2020 de către Top Employers Institute

  București, 30 ianuarie 2020 – Vodafone România a primit în mod oficial certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute, o autoritate globală în ceea ce privește recunoașterea excelenței în practicile organizaționale de resurse umane. Această nominalizare a avut loc în urma unei evaluări detaliate desfășurate pe parcursul câtorva săptămâni și care urmărește zece teme esențiale din politica de HR și bunele practici ale companiilor audiate, teme pe care fiecare angajator de top ar trebui să le ia în considerare pentru asigurarea bunăstării și dezvoltării favorabile ale salariaților.

  Află mai multe Vodafone recunoscut drept Top Employer 2020 de către Top Employers Institute
 • Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonatii UPC din si mai multe orase din Romania

  Continutul sportiv de cea mai buna calitate disponibil la cea mai inalta claritate ajunge acum, gratuit, la abonatii UPC din mai multe orase din Romania!

  Află mai multe Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonatii UPC din si mai multe orase din Romania
 • Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport

  București, 15 ianuarie 2020 – Vodafone România este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis - Grand Slam și circuitul ATP - difuzate de canalele Eurosport. Începând cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clienții Vodafone și UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competițiile menționate anterior pe canalele Eurosport 1 și 2, disponibile în grilele Vodafone TV și UPC.

  Află mai multe Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport