Se încarcă...
  • Utilizatorii sub 27 de ani, indiferent de rețea, au șansa de a câștiga zeci de mii de premii

București, 19 iunie 2019 - Utilizatorii de servicii mobile cu vârsta de până la 27 de ani, indiferent de rețeaua mobilă, pot câștiga zeci de mii de premii instant de la zeci de parteneri prin utilizarea aplicației Vodafone Shake. Campania este adresată atât abonaților, cât și utilizatorilor de cartele prepaid și este construită pe doi piloni: recompense zilnice și experiențe unice. Utilizatorii pot câștiga o mare varietate de vouchere de discount-uri cu valori cuprinse între 5 și 100% pentru o gamă de produse, servicii și experiențe exclusive. Noua campanie Shake the World se desfășoară până pe 29 iulie 2019.

Toți utilizatorii serviciilor mobile pot accesa, prin intermediul secțiunii Get Shakes, oferte cu reduceri de la partenerii Vodafone pentru concerte internaționale și alte evenimente, produse de îmbrăcăminte, servicii de transport, activități de sport și de recreere și multe alte oferte. Categoria Use Shakes permite utilizatorilor să achiziționeze șanse pentru experiențe wow, precum o tabără de surf în Portugalia, sesiuni de conducere sportivă cu automobile Porsche și BMW, acces la facilitățile oferite de Edenland, călătorii cu autorulota, sesiuni meet&greet cu un star muzical, bilete pentru o gală de film și pizza pentru un an. Această secțiune este disponibilă doar clienților Vodafone, utilizatori de abonamente și servicii prepaid.

Utilizatorii din alte rețele mobile pot acum să-și comande gratuit o cartelă prepaid Vodafone pentru a testa cea mai bună rețea de date din Romania (potrivit P3 communications) și să intre în joc în cadrul Vodafone Shake unde vor putea sa beneficieze de o listă de vouchere în cadrul ofertelor săptămânale. Dacă aleg să își porteze numărul în Vodafone, aceștia vor putea intra în competiție pentru premiile mari.

De asemenea, Vodafone a făcut un upgrade al aplicației Shake prin adăugarea unei noi secțiuni denumite Shake Shop. Aici, utilizatorii din toate rețelele mobile pot achiziționa telefoane mobile de clasă medie și flagship-uri cu reduceri exclusive.

Utilizatorii Vodafone Shake pot activa gratuit oferte săptămânale: 10GB de date mobile, trafic gratuit în cele mai populare aplicații video, social & chat și muzică. În plus, noua versiune îmbunătățită a Vodafone Shake include daily shake ce permite utilizatorilor să primească un bonus de 1500 de Shakes după a 5-a utilizare și un Power Shake în valoare de 1 euro care oferă un bonus extra de 10GB valabil pentru 30 de zile. Aplicația continuă să se adapteze și să răspundă nevoilor tinerilor nu doar în ceea ce privește produsele telecom sau experiențele inedite, dar și prin oferirea de oportunități de carieră relevante în secțiunea Shake Jobs unde aceștia pot aplica pentru pozițiile disponibile în cadrul companiei.

Vodafone Shake a devenit una dintre cele mai populare aplicații mobile și se clasează pe locul 5 în topul celor mai descărcate aplicații din Google Play Store. Denumirea "Vodafone Shake" vine de la modul original și amuzant folosit pentru activarea ofertei selectate: utilizatorul trebuie să scuture telefonul până primește confirmarea că oferta a fost activată. Aplicația poate fi descărcată din Play Store, pentru Android, și din App Store, pentru iOS, și poate fi activată direct cu contul de Facebook. Clienții care folosesc deja Vodafone Shake trebuie doar să-și actualizeze aplicația pentru a accesa noile opțiuni.

Vodafone Group este unul dintre principalele concerne de telecomunicații și servicii de tehnologie ale lumii. Compania dispune de o vastă experiență în conectivitate, convergență și Internet of Things, precum și de servicii mobile financiare superioare și transformare digitală în piețele emergente.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 41 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 martie 2019, Vodafone Group avea 650 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 14 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Vodafone Shake