Se încarcă...
  • Pentru al șaselea an consecutiv, Vodafone s-a clasat pe prima poziție pentru abilitățile sale de execuție și pentru viziunea cuprinzătoare în cadrul raportului Leaders quadrant "Magic Quadrant"

București, 18 decembrie 2019 – Pentru al șaselea an consecutiv, Vodafone este recunoscut de către Gartner drept lider mondial în cadrul raportului Magic Quadrant 2019 pentru serviciile IoT.

În cadrul Magic Quadrant, Gartner definește lider compania care deține abilități de execuție în ceea ce privește viziunea actuală, fiind totodată bine pregătită pentru viitor.

Vodafone s-a clasat pe prima poziție pentru viziunea cuprinzătoare și pentru abilitățile sale de execuție.

Raportul Gartner Magic Quadrant pentru servicii IoT evaluează 18 organizații de la nivel mondial.

"Consider că poziționarea Vodafone în topul liderilor pentru al șaselea an consecutiv reflectă abordarea noastră inovatoare pentru a dezvolta soluții IoT", a declarat Erik Brenneis, Director of IoT, Vodafone Business. "În ultimele 12 luni, am continuat să analizăm modalitățile prin care putem furniza soluții complete pentru clienții noștri, mai degrabă decât servicii de comunicații, ajutându-i să rezolve problemele de afaceri – spre exemplu, serviciile de gestionare pentru flote auto sau viața asistată. Parteneriatul cu ARM ce ajută la reducerea costurilor, dar și a complexității dezvoltării produselor conectate este un alt exemplu important."

"De asemenea, cred că această recunoaștere este o garanție a soluțiilor IoT pe care le oferim în America, Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Africa. În acest an, am încheiat noi parteneriate cu America Movil, China Mobile și AT&T, ceea ce înseamnă că putem furniza conexiuni pentru clienți oriunde este nevoie", a adăugat Brenneis.

În prezent, companiile adoptă din ce în ce mai mult soluții IoT pentru a putea identifica și utiliza noi fluxuri de venituri, pentru a își îmbunătăți eficiența și pentru susține loialitatea față de clienți. Conectarea cu ajutorul serviciilor IoT poate oferi companiilor o vizibilitate fără precedent asupra proceselor, asupra activelor și asupra operațiunilor, având acces la informații relevante și la posibilitatea de a îmbunătăți procesele de afaceri. Pe lângă serviciile de comunicații, Vodafone oferă și o gamă largă de soluții și servicii cu valoare adăugată, de la proiectarea hardware-ului și până la un portofoliu solid de servicii operaționale și centre de operare sigure situate în peste 50 de țări.

Raportul mondial Gartner "Magic Quadrant" despre serviciile Machine-to-Machine este disponibil aici.

Gartner, Magic Quadrant for IoT Services, Worldwide, Pablo Arriandiaga, Eric Goodness, Leif-Olof Wallin, Jonathan Davenport, 12 decembrie 2019. Acest raport a fost intitulat anterior Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide și Magic Quadrant for Managed Machine-to-Machine Services, Worldwide.

Gartner nu promovează furnizorii, produsele sau serviciile incluse în publicațiile de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să opteze exclusiv pentru serviciile comercianților care au înregistrat cele mai mari punctaje. Publicațiile de cercetare Gartner conțin opiniile organizației de cercetare și nu ar trebui să fie considerate afirmații factuale. Gartner declină toate garanțiile exprimate sau implicite în legătură cu această cercetare, inclusiv garanțiile de vandabilitate sau potrivite pentru un anumit scop, incluzând datele amănunțite, cu prognoze pentru fiecare țară și pentru fiecare aplicație în parte.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 septembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Gartner Magic Quadrant