Se încarcă...

București, 20 noiembrie 2019 - Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astazi, disponibil in oferta Vodafone Romania. Cel mai performant smartphone al producatorului sud-coreean este disponibil in variantele de culoare Aurora Glow si Aurora Black.

Samsung Galaxy Note10+ ofera un sistem de camere principale de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle), 12MP (telephoto) si o camera DepthVision. Camera frontala dispune de 10MP si Night Mode, ce permite utilizatorilor sa surprinda selfie-uri de calitate indiferent de conditiile de lumina.

Smartphone-ul este echipat cu ecran Infinity-O Display de 6.8 inch, care este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta excelenta, indiferent ca se uita la programele TV favorite, la un film sau ca se bucura de jocul video preferat.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este disponibil impreuna cu abonamentele 5G Red Infinity 17 Nelimitat si Red Infinity 25 Nelimitat care ofera internet nelimitat pentru viteze 5G.

Vodafone Romania este primul operator de telecomunicatii care a lansat servicii comerciale 5G in iunie 2019, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.vodafone.ro.