Se încarcă...

Încă un motiv ca să-ţi petreci timpul alături de cei dragi Crăciunul acesta:

  • Clienții Vodafone și UPC România se vor putea bucura de 12 luni de Netflix cadou dacă optează pentru oferte convergente sau la achiziţionarea de noi servicii
  • Clienţii noi de servicii mobile Vodafone primesc cadou 6 luni de Netflix la achiziţionarea abonamentelor de voce mobilă, începând cu RED 14

București, 21 noiembrie 2019 – Crăciunul acesta, Vodafone România aduce noi beneficii și cadouri utilizatorilor de servicii fixe și mobile. Clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, precum și clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone se bucură de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV. Oferta se adresează și clienţilor comuni existenţi Vodafone și UPC care achiziţionează servicii noi și este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 - 15 ianuarie 2020.

Noile oferte de Crăciun vin, de asemenea, cu un cadou constând într-un abonament Netflix de 6 luni pentru cei care achiziţionează de la Vodafone România abonamente mobile de voce, începând cu RED14.

Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone și UPC România, a declarat: "Crăciunul acesta, ne dorim să aducem oamenii împreună cu cei dragi lor și să le oferim momente de neuitat atât în confortul casei, precum și oriunde aleg să-și petreacă sărbătorile de iarnă. De aceea, am încheiat un parteneriat cu Netflix pentru a le oferi clienţilor noștri mai mult din ceea ce apreciază sub forma unui pachet extraordinar de Crăciun constând în: servicii fixe și mobile de top, o mare varietate de programe TV și acces la servicii de streaming video de calitate, astfel încât să poată viziona serialele și filmele lor favorite. Din partea Vodafone și UPC România, le doresc tuturor clienţilor noștri Sărbători fericite și liniștite."

Netflix este cel mai mare furnizor de servicii de divertisment prin internet din întreaga lume, cu 158 milioane de abonamente plătite, în peste 190 de ţări, care beneficiază de seriale TV, documentare și filme, precum Fabrica de bani, Stranger Things, Vacanță Criminală și The Crown, într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonaţii pot accesa oricât de mult conţinut doresc, oricând, oriunde, pe orice ecran conectat la internet. Aceștia pot, de asemenea, urmări, întrerupe și relua vizionarea, toate acestea fără reclame publicitare sau alte obligații.

Clienţii care aleg servicii atât de la Vodafone, cât și de la UPC vor continua să beneficieze de reduceri speciale, plus un cadou extraordinar constând în 12 luni de abonament la serviciile de streaming video Netflix. Pe lângă noile pachete de Crăciun, toţi clienţii au acces la o serie de smartphone-uri de ultimă generație la preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii despre noile pachete de sezon și ofertele de smartphone-uri, puteți accesa www.vodafone.ro sau vizita oricare magazin din rețeaua Vodafone.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 septembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

UPC România este o companie Vodafone România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, oferă servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie fixă prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează clienții la lumea digitală și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box.

Mostafa El-Beltagy 12 luni de Netflix cadou