Se încarcă...
 • Vodafone a fost recunoscut lider mondial pentru serviciile IoT

  București, 18 decembrie 2019 – Pentru al șaselea an consecutiv, Vodafone este recunoscut de către Gartner drept lider mondial în cadrul raportului Magic Quadrant 2019 pentru serviciile IoT.

  Află mai multe Vodafone a fost recunoscut lider mondial pentru serviciile IoT
 • Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune înjumătățită pentru a reduce deșeurile plastice

  București, 9 decembrie 2019 – Vodafone înlocuiește cartelele SIM de mărimea unei cărți de credit cu un nou model de dimensiune ce reduce la jumătate cantitatea de plastic utilizată pentru producerea SIM-urilor. Acest lucru este parte a unei strategii la nivel de grup privind reducerea consumului de materiale plastice neesențiale.

  Află mai multe Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune înjumătățită pentru a reduce deșeurile plastice
 • Vodafone continuă campania de gamification pentru utilizatorii din România indiferent de rețeaua mobilă

  București, 5 decembrie 2019 – Vodafone România lansează o nouă campanie în cadrul aplicației My Vodafone care oferă utilizatorilor, în premieră, posibilitatea de a dona către patru cauze sociale susținute de Fundația Vodafone România. În cadrul aplicației, pentru fiecare categorie de premii, utilizatorii vor primi cartonașe joker care le oferă posibilitatea de a dona 1 euro către una dintre cauze: extinderea secției de nou-născuți de la spitalul Marie Curie, programele Investiție în mediul rural – "Dinți sănătoși" și "Transport în mediul rural", precum și Școala din valiză.

  Află mai multe Vodafone continuă campania de gamification pentru utilizatorii din România indiferent de rețeaua mobilă
 • Canalul lui Mos Craciun este disponibil din aceasta saptamana pe pozitia 1 in grila digitala UPC

  Canalul lui Mos Craciun (La Chaine Du Père Noël) este diponibil din aceasta saptamana pe pozitia 1 in grila digitala UPC. Canalul lui Mos Craciun este un pop-up channel, in limba franceza, disponibil in toate pachetele de televiziune digitala UPC (Familia sau Maxim) in perioada 25 noiembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, in intervalul orar 06:00-22:00.

  Află mai multe Canalul lui Mos Craciun este disponibil din aceasta saptamana pe pozitia 1 in grila digitala UPC
 • 12 luni de Netflix, cadou pentru clienţii comuni Vodafone și UPC la achiziţionarea de servicii

  București, 21 noiembrie 2019 – Crăciunul acesta, Vodafone România aduce noi beneficii și cadouri utilizatorilor de servicii fixe și mobile. Clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, precum și clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone se bucură de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV. Oferta se adresează și clienţilor comuni existenţi Vodafone și UPC care achiziţionează servicii noi și este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 - 15 ianuarie 2020.

  Află mai multe 12 luni de Netflix, cadou pentru clienţii comuni Vodafone și UPC la achiziţionarea de servicii
 • Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astazi, disponibil in oferta Vodafone Romania

  București, 20 noiembrie 2019 - Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astazi, disponibil in oferta Vodafone Romania. Cel mai performant smartphone al producatorului sud-coreean este disponibil in variantele de culoare Aurora Glow si Aurora Black.

  Află mai multe Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astazi, disponibil in oferta Vodafone Romania
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019

  București, 12 noiembrie 2019 - Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în date de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România pentru lunile august și septembrie 2019.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019
 • Vodafone România este primul operator care facilitează înrolarea dispozitivelor în Apple Business Manager

  București, 31 octombrie 2019 – Vodafone este primul operator din România care oferă clienților business serviciul de înrolare automată a dispozitivelor mobile în Apple Business Manager, cunoscut anterior sub denumirea Apple Device Enrollment Program.

  Află mai multe Vodafone România este primul operator care facilitează înrolarea dispozitivelor în Apple Business Manager
 • Vodafone România este partenerul de comunicații al Bucharest Gaming Week

  București, 16 octombrie 2019 - Vodafone România este partenerul de comunicații al Bucharest Gaming Week 2019. Vodafone și ESL sunt partenerii festivalului Bucharest Gaming Week, eveniment care susține industria vibrantă de dezvoltare de jocuri din România ce creează și produce jocuri video utilizate de milioane de oameni din întreaga lume.

  Află mai multe Vodafone România este partenerul de comunicații al Bucharest Gaming Week
 • Vodafone lansează competiția internațională "Future Changers" pentru a găsi idei inovatoare care sprijină mediul înconjurător

  București, 3 octombrie 2019 – Vodafone România anunță lansarea Future Changers – o nouă competiție internațională pentru tinerii cu cele mai bune și inovatoare idei de utilizare a tehnologiei pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător. Competiția se va desfășura în perioada 23 septembrie – 20 octombrie 2019, iar persoanele interesate să participe se pot inscrie prin încărcarea unei propuneri scrise sau video ce evidențiază ideea lor pe portalul online Vodafone Future Changers: https://careers.vodafone.com/futurechangers.

  Află mai multe Vodafone lansează competiția internațională "Future Changers" pentru a găsi idei inovatoare care sprijină mediul înconjurător
 • De Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului la Sân avem un motiv în plus să descărcăm DreamLab

  Decode, primul proiect decodificat cu ajutorul aplicației DreamLab, a analizat și comparat 350 de genomuri tumorale ale cancerului de sân pentru a înțelege legăturile dintre maladie și profilul ADN al pacientului. Rezultatele sunt spectaculoase și arată că tipul de cancer de care suferă o persoană poate fi încadrat într-o anumită categorie și, în viitor, va putea fi tratat pe baza informațiilor sale genetice.

  Află mai multe De Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului la Sân avem un motiv în plus să descărcăm DreamLab
 • În timp ce dorm, utilizatorii de telefoane mobile inteligente pot contribui la combaterea cancerului

  București, 26 septembrie 2019 – În timp ce dorm, utilizatorii de telefoane mobile inteligente din România pot contribui la cercetarea pentru combaterea cancerului prin descărcarea aplicației DreamLab. Această aplicație, care ajută la efectuarea unor studii complexe în domeniul oncologic, dispune de o versiune în limba română și poate fi descărcată din App Store sau Google Play Store, fiind compatibilă cu sistemele de operare iOS 10 sau mai noi, și cu dispozitivele Android cu "KitKat" v4.4 și ulterioare.

  Află mai multe În timp ce dorm, utilizatorii de telefoane mobile inteligente pot contribui la combaterea cancerului
 • Vodafone România îl numește Director Financiar pe Marius Corcoman începând cu luna decembrie

  București, 20 septembrie 2019 – Marius Corcoman se alătură echipei Vodafone România, începând cu decembrie 2019, ca Director Financiar și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său.

  Află mai multe Vodafone România îl numește Director Financiar pe Marius Corcoman începând cu luna decembrie
 • Mai multe beneficii pentru clienți cu noile oferte de mobil și fix de la Vodafone

  București, 17 septembrie 2019 – La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România lansează noi oferte concepute să adreseze nevoile tuturor clienților Vodafone și UPC, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și pe cele ale clienților noi.

  Află mai multe Mai multe beneficii pentru clienți cu noile oferte de mobil și fix de la Vodafone
 • Vodafone România va oferi iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

  București, 13 septembrie 2019 – Vodafone România va oferi cele mai noi produse Apple, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, noua gamă iPhone pro care oferă performanță avansată, precum și noul iPhone 11 cu dual-camera.

  Află mai multe Vodafone România va oferi iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max
 • Noul Samsung Galaxy Note10 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

  București, 8 august 2019 – Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note10, cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean. Noile versiuni, Galaxy Note10 și Galaxy Note10+, au fost lansate oficial ieri și îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate.

  Află mai multe Noul Samsung Galaxy Note10 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România
 • Vodafone România anunță noua echipă executivă

  București, 29 iulie 2019 – Vodafone România anunță noua echipă executivă pentru Vodafone și UPC România, ca urmare a aprobării primite din partea Comisiei Europene pentru tranzacția dintre cele două companii. Membrii echipei executive îi vor raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al celor două companii.

  Află mai multe Vodafone România anunță noua echipă executivă
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2019

  București, 26 iulie 2019 - Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Începând cu 1 aprilie 2019, Vodafone Group, precum și Vodafone România, raportează sub noile standarde internaționale de contabilitate IFRS15 și IFRS16.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2019
 • Comisia Europeană aprobă tranzacția dintre Vodafone Group și Liberty Global

  București, 18 iulie 2019 - Vodafone România salută decizia Comisiei Europene de a aproba achiziția operațiunilor locale ale UPC. Aceasta face parte dintr-o tranzacție de 18,4 miliarde de Euro între Vodafone Group și Liberty Global, prin care Vodafone Group preia activitățile companiei din Germania, Cehia, Ungaria și România. Pe plan local, această achiziție va permite Vodafone să fie un competitor și mai puternic în raport cu pozițiile dominante de pe piața de comunicații electronice, asumându-și rolul de catalizator pe zona de inovație și digitalizare a societății. Este preconizat ca tranzacția să fie finalizată până la data de 31 iulie 2019.

  Află mai multe Comisia Europeană aprobă tranzacția dintre Vodafone Group și Liberty Global
 • Vodafone continuă să răsplătească utilizatorii, indiferent de rețeaua mobilă, cu milioane de premii

  București, 18 iulie 2019 - Vodafone România continuă campania în cadrul aplicației My Vodafone cu o nouă rundă cu milioane de premii pentru utilizatori, indiferent de rețeaua mobilă pe care o utilizează. Clienții Vodafone au șansa să câștige două Audi Q3, 50 de excursii pentru două persoane în Egipt, Grecia, Spania, Tunisia sau Turcia, 100 de Samsung Galaxy S10 Plus și 1000 de kit-uri de vară Eau Thermale Avène.

  Află mai multe Vodafone continuă să răsplătească utilizatorii, indiferent de rețeaua mobilă, cu milioane de premii
 • Oportunități infinite pentru companiile din România

  București, 17 iulie 2019 - Vodafone Business a lansat noul portofoliu RED Infinity pentru companii, ce oferă beneficii nelimitate și flexibilitate în alegerea ofertelor. Clienții Vodafone Business pot alege dintre numeroasele tipuri de beneficii nelimitate și își pot crea pachete cu beneficii personalizate, în funcție de nevoile specifice afacerii lor. Noua ofertă este valabilă pentru toate companiile din România, indiferent de numărul de angajați și de industrie.

  Află mai multe Oportunități infinite pentru companiile din România
 • Vodafone este primul operator care lansează abonamente 5G în România

  București, 26 iunie 2019 – Vodafone România extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca și Mamaia și lansează primele abonamente 5G din țară. Această premieră națională vine la o lună după activarea primelor stații radio 5G în rețeaua mobilă Supernet™ 5G ce permit românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație.

  Află mai multe Vodafone este primul operator care lansează abonamente 5G în România
 • Vodafone Shake transformă distracția zilnică în momente wow

  București, 19 iunie 2019 - Utilizatorii de servicii mobile cu vârsta de până la 27 de ani, indiferent de rețeaua mobilă, pot câștiga zeci de mii de premii instant de la zeci de parteneri prin utilizarea aplicației Vodafone Shake. Campania este adresată atât abonaților, cât și utilizatorilor de cartele prepaid și este construită pe doi piloni: recompense zilnice și experiențe unice. Utilizatorii pot câștiga o mare varietate de vouchere de discount-uri cu valori cuprinse între 5 și 100% pentru o gamă de produse, servicii și experiențe exclusive. Noua campanie Shake the World se desfășoară până pe 29 iulie 2019.

  Află mai multe Vodafone Shake transformă distracția zilnică în momente wow
 • Vodafone continuă să susțină femeile prin tehnologie

  București, 22 mai 2019 – Institutul Vodafone continuă proiectul F-LANE, primul accelerator care susține femeile din sectorul tehnologic. Programul va începe pe data de 4 octombrie 2019 și va dura șapte săptămâni. Procesul de aplicare online este oficial deschis. Aplicațiile pot fi înregistrate pe www.f-lane.com/online-application până la data de 7 iunie 2019. Misiunea acestui program este de a încuraja participarea feminină la dezvoltarea tehnologică și de a sprijini femei de toate vârstele, din toată lumea cu ajutorul tehnologiei. F-LANE colaborează cu Impact Hub Berlin și Social Entrepreneurship Akademie pentru a descoperi la nivel global start-up-uri inovatoare dedicate femeilor, care oferă o soluție de business la o problemă socială și care au potențialul de a crea un impact de proporții.

  Află mai multe Vodafone continuă să susțină femeile prin tehnologie
 • Vodafone activează primele stații radio 5G în România

  București, 15 mai 2019 – Vodafone România activează primele stații radio 5G în rețeaua sa mobilă Supernet™ 5G și permite românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație. Clienții Vodafone România vor fi primii care se vor bucura de potențialul tehnologic al rețelei 5G de îndată ce telefoanele 5G vor fi disponibile pe piață. Clienții care se înregistrează acum pe www.vodafone.ro vor putea beneficia primii de serviciile 5G furnizate de Vodafone România.

  Află mai multe Vodafone activează primele stații radio 5G în România
 • Vodafone activează primele stații radio 5G în România

  București, 15 mai 2019 – Vodafone România activează primele stații radio 5G în rețeaua sa mobilă Supernet™ 5G și permite românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație. Clienții Vodafone România vor fi primii care se vor bucura de potențialul tehnologic al rețelei 5G de îndată ce telefoanele 5G vor fi disponibile pe piață. Clienții care se înregistrează acum pe www.vodafone.ro vor putea beneficia primii de serviciile 5G furnizate de Vodafone România.

  Află mai multe Vodafone activează primele stații radio 5G în România
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2018/2019 încheiat la 31 martie 2019

  București, 14 mai 2019 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2018/2019 încheiat la 31 martie 2019
 • Vodafone certificată drept cea mai bună rețea de date mobile din România

  București, 23 aprilie 2019 – Vodafone România este certificată drept cea mai bună rețea de date mobile din România, potrivit testelor realizate în martie 2019 de către compania independentă de testare a rețelelor de comunicații P3 communications GmbH din Germania.

  Află mai multe Vodafone certificată drept cea mai bună rețea de date mobile din România
 • Milioane de premii în aplicația My Vodafone, pentru utilizatorii tuturor rețelelor mobile

  București, 18 aprilie, 2019 – Vodafone România extinde conceptul campaniei de tip „gamification” și le oferă abonaților companiei și utlizatorilor de servicii preplătite posibilitatea de a colecta, în noua versiune dedicată a secțiunii din My Vodafone, cartonașe virtuale care le pot aduce orice premiu din patru categorii de premii mari: două autoturisme Audi A5 Cabrio, 50 de premii în numerar de câte 1.000 de euro, 100 de smartphone-uri Huawei P30 Pro și 1.000 de cupoane de câte 100 de euro pentru bijuterii și ceasuri de la Oxette. Atât utilizatorii rețelei Vodafone, cât și cei din alte rețele mobile pot primi acum milioane de premii instant intrând în joc în secțiunea specială a aplicației My Vodafone. Datorită unei noi funcții inovatoare adăugate, orice utilizator poate colecta cartonașe virtuale împreună cu prietenii, alăturându-se unor grupuri de jucători pe care le pot crea în aplicație. De asemenea, pot face schimb de cartonașe virtuale cu alți membri ai grupului lor.

  Află mai multe Milioane de premii în aplicația My Vodafone, pentru utilizatorii tuturor rețelelor mobile
 • Vodafone România lansează trei programe de resurse umane menite să sprijine femeile în dezvoltarea vieții lor personale și profesionale

  București, 8 martie, 2019 – Vodafone România își diversifică programele de resurse umane pentru femei și lansează trei noi inițiative, Girls Up, Lean in Circles, Digital Aplhas, gândite să sprijine femeile în dezvoltarea lor pe plan personal și profesional. Noile programe vizează toate categoriile de vârstă și toate funcțiile reprezentate în companie, iar lansarea lor reprezintă un nou pas făcut în consolidarea mai departe a prezenței și rolului femeilor în Vodafone. În prezent, acestea reprezintă aproape 58% din aproximativ 3.000 de angajați Vodafone România și ocupă peste 47% dintre pozițiile de management.

  Află mai multe Vodafone România lansează trei programe de resurse umane menite să sprijine femeile în dezvoltarea vieții lor personale și profesionale
 • Vodafone introduce o nouă politică globală de resurse umane pentru a sprijini victimele violenței domestice și ale abuzurilor

  București, 5 martie, 2019 – Vodafone lansează o nouă politică de resurse umane, ca parte a unei inițiative globale care vizează acordarea de sprijin specific victimelor violenței și ale abuzului domestic în toate cele 25 de țări în care grupul este prezent, inclusiv în România. Conform noii politici, angajații din toate țările vor avea acces la asistență și consiliere specializată și vor beneficia de concediu suplimentar plătit de până la 10 zile, numit „concediu pentru siguranță”. Zilele suplimentare de concediu le oferă angajaților care s-au confruntat cu un abuz timp pentru a-și gestiona situația, pentru a solicita, de exemplu, ajutor și consiliere profesională, pentru a se prezenta la poliție sau în instanță sau pentru a lua măsuri de schimbare a domiciliului și de sprijin pentru copii.

  Află mai multe Fundația Vodafone România susține Civic Lab în găsirea de soluții digitale pentru nevoile din sănătate și educație
 • Fundația Vodafone România susține Civic Lab în găsirea de soluții digitale pentru nevoile din sănătate și educație

  București, 26 februarie 2019 - Fundația Vodafone România se alătură ca partener strategic programului Civic Lab, derulat de Code for Romania și având misiunea de a construi aplicații software pentru diverse proiecte civice din domeniul sănătății și al educației. Fundația Vodafone România va finanța prin programul național „Connecting for Good” o parte dintre aceste soluții ce vor fi aplicate în cele două domenii strategice pentru activitatea organizației. Bugetul total alocat pentru dezvoltarea și implementarea lor este de 2,3 milioane de lei.

  Află mai multe Fundația Vodafone România susține Civic Lab în găsirea de soluții digitale pentru nevoile din sănătate și educație
 • Noua serie Samsung Galaxy S10 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România

  București, 21 februarie 2019 – Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S, prezentate official pe 20 februarie, sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Galaxy S10 în versiunile Prism Black, Prism White și Prism Green, Galaxy S10+ în Prism Black, Prism White, Prism Green, Ceramic Black și Ceramic White, iar Galaxy S10e în Prism Black, Prism White și Prism Green.

  Află mai multe Noua serie Samsung Galaxy S10 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România
 • Vodafone România furnizează tehnologia 5G pentru primul concert care integrează o hologramă live

  București, 19 februarie 2019 – Adrian Despot, solistul vocal al trupei Vița de Vie, a prezentat marți seară, 19 februarie, primul concert din România în care a fost integrată o secvență live transmisă printr-o hologramă realizată cu ajutorul tehnologiei 5G, furnizată de Vodafone România. Protagonistul hologramei live a fost Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist de 10 ani, care a avut cu această ocazie prima sa prestație artistică în fața unui public. Această soluție pentru apariția sa în concert, posibilă cu ajutorul tehnologiei 5G furnizată de Vodafone România, l-a ajutat să fie în totalitate conectat cu publicul, în pofida fricii sale de scenă.

  Află mai multe Vodafone România furnizează tehnologia 5G pentru primul concert care integrează o hologramă live
 • Barometrul IoT realizat de Vodafone relevă creșterea încrederii și a adopției tehnologiei IoT

  București, 19 februarie 2019 – Vodafone, liderul global în domeniul IoT cu 80,9 milioane de conexiuni, prezintă astăzi rezultatele celui mai recent Barometru IoT . Cu 1.758 de companii de la nivel global incluse în sondaj, Barometrul relevă faptul că peste o treime (34%) dintre acestea utilizează IoT, 70% dintre cei care au adoptat tehnologia au depășit stadiul de proiecte pilot, în timp ce 95% dintre utilizatori văd beneficiile investițiilor în această tehnologie și faptul că aceasta devine o tendință curentă.

  Află mai multe Barometrul IoT realizat de Vodafone relevă creșterea încrederii și a adopției tehnologiei IoT
 • Soluțiile inteligente IoT ale Vodafone România sprijină companiile de retail în procesul de transformare digitală

  București, 18 februarie 2019 – Vodafone România oferă soluții Internet of Things (IoT) dedicate companiilor din diverse industrii. Recent, compania a lansat soluții de ultimă generație pentru industria de retail destinate să accelereze procesul de transformare digitală, cu impact direct în îmbunătățirea eficienței afacerii și a experienței clienților. Vodafone Business, noua filozofie de brand pentru segmentul dedicat companiilor, demonstrează obiectivul companiei de a poziționa clienții și rezultatele tangibile de business pe primul loc.

  Află mai multe Soluțiile inteligente IoT ale Vodafone România sprijină companiile de retail în procesul de transformare digitală
 • Vodafone România o numește Director al departamentului Legal and External Affairs pe Livia Dumitrescu începând cu luna februarie

  București, 28 ianuarie 2019 – Livia Dumitrescu se alătură echipei Vodafone România, începând cu februarie 2019, ca Legal and External Affairs Director și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Aceasta a lucrat la Banca Transilvania (BT) unde a avut rolul de Compliance Director al Bancpost, una dintre achizițiile BT. În plus, a fost și membru non-executiv al consiliului director în cadrul Victoriabank (Republica Moldova), o altă achiziție a BT, în Republica Moldova.

  Află mai multe Vodafone România o numește Director al departamentului Legal and External Affairs pe Livia Dumitrescu începând cu luna februarie
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2018

  București, 25 ianuarie 2019 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2018, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2018
 • Fundația Vodafone România a investit 2.5 milioane de euro în 2018 în proiecte care au avut 250.000 de beneficiari în întreaga țară

  București, 17 ianuarie 2019 – În 2018, Fundația Vodafone România a investit 2,5 milioane de euro în programele pe care le-a susținut în parteneriat cu asociațiile neguvernamentale, acestea având în total 250.000 de beneficiari în întreaga țară, copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Fundația a dezvoltat aproape 30 de proiecte, la nivel național și regional, împreună cu 24 de organizații partenere.

  Află mai multe Fundația Vodafone România a investit 2.5 milioane de euro în 2018 în proiecte care au avut 250.000 de beneficiari în întreaga țară
 • Vodafone, lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine pentru al cincilea an consecutiv

  București, 15 ianuarie 2019 – Pentru al cincilea an consecutiv, Vodafone a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”*, pentru abilitatea de execuție și pentru viziunea cuprinzătoare.

  Află mai multe Vodafone, lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine pentru al cincilea an consecutiv