Se încarcă...

Vodafone România organizează Zilele Porților Deschise în Pitești, Craiova și Brașov

  • Participanții vor afla despre oportunitățile de carieră în Vodafone România și vor avea șansa de a intra în faza de selecție a unui proces de recrutare pentru un loc de muncă
  • Evenimentele sunt organizate în martie și aprilie 2018

București, 13 martie 2018 – Vodafone România organizează Zilele Porților Deschise în Pitești, Craiova și Brașov, dedicate persoanelor interesate de oportunități de carieră în cadrul operatorului de telecomunicații. Primul eveniment va avea loc pe 14 și 15 martie 2018 în cel mai nou centru de relații cu clienții din Pitești, deschis în martie 2017, care oferă asistență clienților persoane fizice și juridice și care va crea până la 170 de locuri de muncă.

Persoanele interesate trebuie doar să se înregistreze pe website-ul Vodafone România pentru a participa la evenimentul care va avea loc în centrul de relații cu clienții situat în clădirea Business Forum, Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 48-52, Pitești. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu reprezentanții companiei și să afle care sunt cerințele unui proces de recrutare pentru Vodafone România și chiar să intre în faza de selecție a unui proces de recrutare pentru un loc de muncă.

Următoarele Zile ale Porților Deschise vor avea loc în Craiova, pe 21 și 22 martie, și în Brașov, în aprilie 2018.

Vodafone România operează mai multe centre mari de relații cu clienții în București, Brașov, Craiova și Pitești, la care se alătură centre regionale de dimensiune mai mică în Iași și Bacău. Pentru echipele din centrele de relații cu clienții, compania recrutează persoane cu foarte bune abilități de comunicare și de utilizare a calculatorului, precum și cu capacitate de învățare rapidă. Cei care vor deveni angajați vor beneficia de un mediu de lucru la cele mai înalte standarde și de o pregătire amănunțită, prin intermediul unor programe de training și de dezvoltare a competențelor. Mai multe informații despre locurile de muncă disponibile pot fi găsite aici.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.