Se încarcă...
  • Noul Samsung Galaxy Note9 este disponibil în două versiuni de 128GB și 512GB
  • Vodafone România oferă posibilitatea de buy-back cu reduceri de până la 1000 de lei

București, 10 august 2018 – Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note9, cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean. Noul model, lansat oficial aseară la New York, este disponibil pentru clienții Vodafone România în trei culori, Lavender Purple, Midnight Black, Ocean Blue, și are un S Pen complet redefinit care va permite utilizatorilor efectuarea de fotografii de tip „selfie” mult mai ușor. De asemenea, utilizatorii pot utiliza stylus-ul pentru a derula paginile din prezentări.

Samsung Galaxy Note9 are un ecran de 6.4” Super AMOLED și un sistem de camere principale cu două unități de câte 12MP, precum și o cameră frontală de 8MP care permite două apeluri video simultan. În ceea ce privește partea hardware, dispozitivul are un procesor octa-core, 6GB memorie RAM și un acumulator de 4000mAh, cu 21% mai puternic ca cel al lui Galaxy Note8. O altă noutate a flagship-ului Samsung este versiunea cu 512GB capacitate de stocare, care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 512GB.

Clienții pot înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note9 până pe 23 august în magazinele Vodafone România, în cele ale partenerilor și online pe www.vodafone.ro. Clienții Vodafone România pot beneficia de un discount de buy-back de 500 de lei dacă aduc orice telefon vechi și de 1000 de lei dacă aduc o versiune mai veche a Samsung Galaxy Note. În ambele cazuri se va adăuga și valoarea reziduală a dispozitivului adus la buy-back. Samsung Galaxy Note9 în varianta de 128GB este disponibil la prețul de 99 de euro împreună cu abonamentul Super Red 54, iar cel în varianta de 512GB este disponibil la prețul de 329 de euro împreună cu același tip de abonament.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.