Se încarcă...

Clienții Vodafone România primesc bonusuri de date în funcție de traficul consumat de orice utilizator de date mobile, indiferent de rețea

  • Bonsurile de date pot ajunge până la 50 GB pe lună
  • Bonus suplimentar de 10 GB, acordat la înscrierea în campanie

București, 14 mai 2018 – Vodafone România le oferă tuturor clienților persoane fizice, abonați sau utilizatori ai serviciilor preplătite, posibilitatea de a primi bonusuri de date în rețeaua Supernet 4.5G, calculate în funcție de traficul de date înregistrat atât de ei înșiși, cât și de alți utilizatori, indiferent de rețeaua în care se află aceștia. Oferta permite clienților Vodafone să acumuleze bonusuri utilizând aplicația NetPrimesti, disponibilă în Google Play și App Store.

În cadrul aplicației, utilizatorii pot iniția sau se pot alătura unui grup de până la șapte persoane, membri ai familiei sau prieteni, traficul de date al tuturor cumulându-se pe o perioadă de 15 zile. Bonusul de date astfel calculat pe baza traficului total este adăugat direct în conturile clienților Vodafone persoane fizice din grupul respectiv, utilizatori ai serviciilor preplătite și abonați, și este valabil 15 zile. Un bonus acumulat în acest fel poate ajunge, pentru un beneficiar, până la 25 GB la fiecare 15 zile și până la 50 GB pe lună. Utilizatorii serviciilor mobile din alte rețele, precum și clienții Vodafone România persoane juridice pot, de asemenea, să se alăture unor grupuri create prin aplicația NetPrimesti și să contribuie la bonusurile primite de clienții Vodafone persoane fizice.

În plus, clienții Vodafone România primesc un bonus de 10 GB, acordat o singură dată, la prima înscriere într-un grup creat în aplicația NetPrimesti, numit „Smart Family".

„Prin această nouă ofertă, ne consolidăm cele două direcții strategice de business, digitalizarea și extinderea portofoliului prin adăugarea de opțiuni adaptate pentru familii și grupuri de prieteni. Le oferim astfel clienților noștri un nou instrument digital care le permite să se bucure de servicii de comunicații în cea mai bună rețea, alături de familiile lor și de cei dragi”, a declarat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Noua ofertă este valabilă până în 15 iunie 2018. Aplicația NetPrimesti este disponibilă într-o versiune mai complexă, care permite mai mult decât simpla măsurare a traficului de date. Odată instalată, aplicația calculează consumul de date cumulat al tuturor utilizatorilor dintr-un grup. Detaliile campaniei, regulile de configurare a unui grup și de adăugare a unor membri noi sunt disponibile pe https://www.vodafone.ro/smartfamily.

Noua ofertă Vodafone România este promovată printr-o campanie derulată pe TV, radio, outdoor și în mediul digital, construită în jurul mesajului „Toți pentru unu’ și unu’ pentru toți". Compania continuă să folosească platforma creativă integrată lansată în cadrul campaniilor anterioare. Protagoniștii noii serii rămân actorii Vlad Ivanov, în rolul tatălui, Maria Popistașu, care interpretează rolul mamei, și cei doi copii cărora le dau viață actorii Ștefan Iancu și Ana Maria Vinau.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.