Se încarcă...

Utilizatorii aplicației My Vodafone primesc zilnic un Samsung Galaxy S9 cu un abonament gratuit pentru un an, precum și diverse alte premii

  • Toți utilizatorii My Vodafone, atât clienți Vodafone România, cât și utilizatori ai altor rețele, persoane fizice și juridice, sunt eligibili pentru a participa la noua campanie

București, 23 aprilie 2018 – Campania „Vodafone te sărbătorește” continuă prin răsplătirea tuturor utilizatorilor aplicației My Vodafone - clienți persoane fizice care utilizează cartele preplătite și abonamente Vodafone, persoane juridice, precum și utilizatori ai altor rețele mobile – cu un Samsung Galaxy S9 pe zi împreună cu un abonament Super Red 30 gratuit pentru un an, precum și cu diverse alte premii zilnice. Până pe 7 iunie 2018, orice utilizator eligibil poate câștiga un premiu zilnic accesând secțiunea dedicată din aplicație și învârtind roata norocului. Pentru ca utilizatorii altor rețele mobile să poată câștiga marele premiu zilnic constând într-un Samsung Galaxy S9 împreună cu un abonament gratuit Super Red 30 pentru un an, aceștia trebuie să își porteze numărul de telefon în Supernet 4.5G. Campania este concepută pentru a sărbători în continuare alături de clienți recentele certificări obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla.

Pe lângă marele premiu zilnic, campania „Vodafone te sărbătorește” oferă o gamă variată de premii, de la reduceri pentru excursii, la boxe portabile, căști, încărcătoare, brățări fitness, reduceri pentru dispozitive și accesorii disponibile în magazinul online, precum și reduceri la cărți, pachete gratuite de trafic de date, acces gratuit în aplicația de muzică Zonga. Lista completă a premiilor este disponibilă în regulamentul campaniei.

În primele trei luni ale anului 2018, numărul utilizatorilor unici ai aplicației My Vodafone a crescut cu 140%. Noua versiune a aplicației are un design modern și intuitiv, care facilitează accesarea opțiunilor de verificare a costurilor, de plată a facturilor sau de reîncărcare a unei cartele preplătite. Mai mult decât atât, utilizatorii beneficiază de reduceri la o gamă variată de produse și servicii, precum produse electrocasnice și IT, călătorii, timp liber, îmbrăcăminte, încălțăminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate în fiecare lună pentru a acoperi cât mai multe tipuri de nevoi ale clienților. My Vodafone poate fi utilizată gratuit atât în țară, cât și în străinătate, deoarece traficul de date necesar accesării aplicației nu este tarifat. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitivele iOS și Android.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 47 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.