Se încarcă...
  • La primul eveniment vor participa studenți de la ASE București

București, 15 decembrie 2017 – Vodafone România organizează vineri, 15 decembrie, primul eveniment „Ziua Porților Deschise” dedicat universităților, la această ediție fiind așteptați 30 de studenți de la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Participanții se vor întâlni cu reprezentanți ai companiei din mai multe departamente și vor afla, printre altele, în ce constă și care sunt cerințele procesului de recrutare la Vodafone România, cum pot beneficia de Programul Discover, care sprijină dezvoltarea profesională accelerată pentru tinerii cu potențial și cum să devină Management Trainee în cadrul diferitelor departamente ale companiei.

Evenimentul face parte din seria de inițiative lansate în cadrul parteneriatului încheiat de Vodafone România și ASE București, care a debutat cu inaugurarea recentă a noului laborator de informatică din clădirea „Virgil Madgearu” a instituției. Laboratorul, având o capacitate de 27 de locuri, a fost complet renovat și modernizat, prin contribuția Vodafone România, pentru adaptarea spațiului la nevoile de pregătire actuale ale studenților.

Tot ca parte a colaborării cu ASE București, Vodafone România a lansat programul Marketing Academy, care constă în cursuri susținute de profesioniști ai operatorului de telecomuncații pentru studenții interesați de o viitoare carieră în marketing sau în domenii conexe. Prima sesiune a fost organizată la finalul lunii noiembrie 2017.

„Abordarea noastră este de a construi un mediu de lucru în care angajații Vodafone România au mai mult decât un loc de muncă, și anume șansa la o carieră solidă, care să le permită să se dezvolte și să crească împreună cu compania. În acest sens, venim alături de tinerii care se află la început de drum profesional și care au nevoie să descopere cum se lucrează în cadrul unuia dintre cei mai doriți și respectați angajatori din țară”, a declarat Florin Petrescu, HR Director Vodafone România.

Parteneriatul cu Academia de Studii Economice face parte din inițiativa Vodafone România ce vizează sprijinirea mediului academic din România și a procesului de pregătire practică a studenților.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 50 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 septembrie 2017, Vodafone Group avea 522,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,8 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.