Se încarcă...

Huawei P10 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

  • Precomenzile pot fi înregistrate între 27 martie și 5 aprilie, iar primii clienți vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit

București, 24 martie 2017 – Începând cu 27 martie, Huawei P10, cel mai nou terminal al producătorului chinez, este disponibil pentru precomandă pentru utilizatorii Vodafone România. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.

Noul Huawei P10 are un design atrăgător, cu finisaje premium realizate prin utilizarea în premieră în industrie a tehnologiei de finisare Hyper Diamond-Cut. Clienții Vodafone România vor putea opta pentru una dintre cele două variante de culori, și anume Graphite Black și Mystic Silver.

Huawei P10 oferă un sistem dual-camera Leica, ale cărui funcții inovatoare vor ajuta la realizarea fotografiilor de tip portret la cele mai înalte standarde calitative. Totodată, noul smartphone dispune de o cameră frontală Leica pentru fotografii de tip selfie de cea mai înaltă rezoluție. Tehnologia dual-camera dispune de un senzor RGB de 12 MP și de unul monocrom de 20 MP, fotografiile realizate fiind expresive și clare, indiferent de condițiile de iluminare. Mai mult, noul smartphone Huawei are funcții de detecție facială 3D și iluminare dinamică.

Huawei P10 va fi disponibil în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinul online de pe www.vodafone.ro și în magazinele partenerilor, la un preț începând de la 144 Euro împreună cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi înregistrate între 27 martie și 5 aprilie, iar primii clienți vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit, care monitorizează orice tip de activitate fizică, calitatea somnului și ritmul cardiac, fiind primul dispozitiv care a obținut certificarea TÜV-WT, ce atestă fiabilitatea și precizia de operare.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.