Se încarcă...

Vodafone România îl numește pe Florin Petrescu în funcția de HR Director începând din 6 iunie 2016


București, Romania - 24 mai 2016 - Vodafone România îl numește pe Florin Petrescu în funcția de HR Director și membru în echipa executivă de management, începând din 6 iunie 2016. În prezent, Florin Petrescu este HR Director în cadrul Citibank pentru grupul de țări format din Rusia, Ucraina și Kazahstan, care însumează 4.000 de angajați.

El a lucrat pentru Citi timp de 16 ani, perioadă în care a deținut mai multe roluri de coordonare în domeniul resurselor umane la nivel național și regional, atât în birourile companiei din România și din Marea Britanie, cât și din alte țări. Din poziția pe care a deținut-o, a contribuit la obținerea de către Citi Rusia a distincției de cel mai bun angajator în doi ani consecutiv. A urmat un master în Management internațional de resurse umane la Cranfield School of Management din Marea Britanie.

Florin Petrescu îl înlocuiește pe Arun Krishnamurthy, al cărui mandat în poziția de HR Director al Vodafone România se încheie la 1 iulie 2016. Arun Krishnamurthy deține această funcție din iulie 2013 și a avut un rol important în modelarea structurii regionale și în pregătirea noului sediu central al companiei.

Vodafone România avea peste 3.000 de angajați la 31 martie 2016.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 57 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.