Se încarcă...

Concluzia raportului „Magic Quadrant” efectuat de Gartner:

  • Vodafone s-a clasat pe prima pozitie pentru abilitatile sale de executie si pentru viziunea cuprinzatoare

Bucuresti, 5 decembrie 2016 – Pentru al treilea an consecutiv, Vodafone Group a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”*, pentru abilitatea sa de executie si pentru viziunea cuprinzatoare.

„Pozitionarea Vodafone, pentru al treilea an consecutiv, in topul efectuat de Gartner valideaza capabilitatile noastre in domeniul Internet of Things (IoT), care sunt inegalate la nivel mondial”, a declarat Ivo Rook, Director IoT, Vodafone Group. „Vom continua sa investim in aceasta directie pentru a le oferi clientilor nostri beneficii maxime prin intermediul tehnologiei Internet of Things, intr-o maniera simpla si facila”, a adaugat el.

Companiile din intreaga lume adopta cu rapiditate oportunitatile oferite de tehnologia IoT, iar 76% dintre acestea sunt de parere ca IoT va fi un factor decisiv pentru succesul lor, in timp ce 48% utilizeaza deja IoT pentru a sustine transformari ample ale business-ului, potrivit celui mai recent Barometru IoT efectuat de grupul Vodafone.

„Obiectivul nostru este consolidarea pozitiei de lider a grupului Vodafone, prin extinderea ofertei de baza. De exemplu, lansarea NarrowBand-IoT la nivelul grupului va permite conectarea obiectelor care in trecut nu puteau fi conectate. Incurajam inovatia si exploram permanent noi servicii care presupun mai mult decât conectare, pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si creasca eficienta, veniturile si sa-si dezvolte noi modele de business”, a completat Ivo Rook.

Raportul mondial Gartner „Magic Quadrant” despre serviciile Machine-to-Machine este disponibil aici.

Oferta Vodafone România de servicii dedicate companiilor se adreseaza atât firmelor mici si mijlocii, cât si corporatiilor, si include solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii M2M. Recent, Vodafone România a lansat Ready Business Score, un instrument inovator care ofera companiilor o analiza privind gradul lor de adaptare la noile tendinte tehnologice si recomandari de solutii pentru imbunatatirea afacerii.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 49 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 septembrie 2016, Vodafone avea 470 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 14 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatti, vizitati www.vodafone.com.

*Gartner, Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide realizat de Eric Goodness, Leif-Olof Wallin,
Katja Ruud
Data publicarii: 17 octombrie 2016

Gartner nu promoveaza furnizorii, produsele sau serviciile incluse in rapoartele de cercetare si nu recomanda utilizatorilor de tehnologie sa opteze exclusiv pentru serviciile comerciantilor care au inregistrat cele mai mari punctaje. Rapoartele de cercetare Gartner contin opiniile organizatiei de cercetare si nu ar trebui sa fie considerate afirmatii factuale. Gartner nu isi asuma nicio garantie exprimata sau implicita in legatura cu aceasta cercetare, inclusiv garantiile de vandabilitate sau potrivite pentru un anumit scop, incluzând datele amanuntite, cu prognoze pentru fiecare tara si pentru fiecare aplicatie in parte.