Se încarcă...

Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de terminale proprii

  • Smart platinum 7 este primul smartphone premium 4G+ produs de Vodafone; are carcasă subțire din aluminiu și sticlă, ecran AMOLED 2k, cameră foto de 16 MP fără latență la declanșare și durată de viață a bateriei de până la două zile
  • Peste 85 de milioane de terminale Vodafone vândute în zece ani, la nivel global

București, România – 15 iunie 2016 - Vodafone lansează noul smartphone vârf de gamă Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de producție de terminale mobile sub marcă proprie. Smart platinum 7 este un terminal premium compatibil 4G+, dotat cu tehnologie de ultimă generație, care include senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” și difuzoare frontale stereo, procesor octa-core și 3 GB de RAM, memorie internă de 32 GB - dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori - care poate fi extinsă cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card SD. Bateria de 3.000 mAh are o durată de viață de până la două zile și sistem Quick Charge 3.0, care încarcă 50% din baterie în numai 30 de minute.

Camera foto principală are 16 MP, focalizare automată „Phase-Detection” și latență zero la declanșare, iar cea frontală, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. De asemenea, terminalul are un buton special pentru a fotografia și a lansa camera direct din modul sleep sau în timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii să nu rateze momentele pe care doresc să le imortalizeze.

Noul smartphone Vodafone are o grosime mai mică de 7 milimetri, iar carcasa este din aluminiu și sticlă Gorilla Glass 2,5D.

„Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marchează intrarea Vodafone pe segmentul de producție de terminale premium. Tot mai mulți clienți aleg smartphone-urile marca Vodafone, pentru că acestea combină calitatea excepțională cu un preț foarte bun, mai ales dacă sunt achiziționate împreună cu un abonament Red”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Vodafone Smart platinum 7 va fi disponibil în România din 17 iunie 2016 la un preț începând de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.

Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marchează un deceniu de terminale marcă proprie Vodafone, care s-au vândut în peste 85 de milioane de exemplare la nivel global. Gama de terminale Vodafone include acum smartphone-uri 3G, 4G și 4G+, tablete, routere broadband.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 58 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

 

Specificațiile complete ale Vodafone Smart platinum 7 sunt:

Dimensiuni

 

154,0 x 75,65 x 6,99 milimetri

Greutate

 

155 de grame

Culoare

 

Negru quartz

Rețele

 

GSM/EDGE/3G/HSPA+/LTE (CAT6)

Ecran

Dimensiune

5,5”

Rezoluție

WQHD (534 pixeli pe inch)

Tehnologie

AMOLED

Cameră foto

Principală

16 MP f/2.0 autofocus cu dual-tone flash

Frontală

8 MP cu flash

Memorie

RAM (MB)

3 GB

ROM (GB)

32 GB

Card SD

Până la 128 GB

Baterie

mAH

3000 + Quick charge 3.0

Sistem de operare

 

Android 6.0.1

CPU

Producător

Qualcomm

Numele modelului

MSM8976 (Snapdragon 652)

N° Cores

8

Viteza – GigaHertz (GHz)

4 x A72 1,8GHz + 4x A53 1,2GHz

Caracteristici suplimentare

 

Senzor cu cititor de amprentă.

Compatibil Near Field Communications.

GPS și Assisted GPS.

Conținutul cutiei

 

Încărcător pentru mașină; cască stereo cu fir; cablu de date USB; Ghid