Se încarcă...

Utilizatorii Vodafone Romania iși pot inregistra pre-comenzile pentru noul Huawei P9 între 11 și 28 aprilie


  • Primele 100 de pre-comenzi includ, gratuit, și brățara inteligentă Huawei B2

Bucureşti, 6 aprilie 2016 - Utilizatorii Vodafone Romania iși vor putea inregistra pre-comenzile pentru noul smartphone Huawei P9, în perioada 11-28 aprilie, pe site-ul www.vodafone.ro.

Mai mult, primele 100 de pre-comenzi pentru smartphone-ul Huawei P9 includ, gratuit, câte o brațara inteligentă Huawei B2.

Noul smartphone Huawei P9 este primul terminal pentru care producătorul colaborează cu Leica, pentru dezvoltarea camerei duale de 12 MP, ce dispune de senzori RGB și BW, precum și de focalizare asistată de laser.

Imaginile surprinse de noua cameră sunt puse în valoare de un display full HD de 5,2 inchi, iar procesorul Kirin 955 este susținut de o baterie cu o capacitate de 3.000 mAh. Noul smartphone functionează cu sistemul de operare Android Marshmallow 6.0 și dispune de interfața Huawei Emotion UI 4.1.

Huawei P9 suportă cea mai nouă versiune de conectivitate USB reversibilă, Type-C, și dispune de o memorie RAM de 3 GB.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 57 de rețele partenere în întreaga lume și operatiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.