Se încarcă...

Utilizatorii Vodafone România își pot înregistra pre-comenzile pentru noul HTC 10 între 20 aprilie și 3 mai


  • Primele 100 de pre-comenzi includ, gratuit, și difuzorul Bluetooth JBL Charge 2

Bucureşti, 12 aprilie 2016 - Utilizatorii Vodafone România își pot înregistra pre-comenzile pentru noul smartphone HTC 10, in perioada 20 aprilie – 3 mai, pe site-ul www.vodafone.ro.

Mai mult, primele 100 de pre-comenzi pentru smartphone-ul HTC 10 includ, gratuit, câte un difuzor Bluetooth JBL Charge 2.

Noul smartphone dispune de un display de 5,2 inchi, Quad HD Super LCD 5 cu ecran Gorilla Glass, cu muchii curbate. Terminalul dispune de o cameră principală de 12 MP HTC UltraPixel, cu autofocus asistat de laser și de o cameră frontală de 5 MP cu autofocus. Ambele camere includ, in premieră, stabilizare optică a imaginii.

Sistemul de operare Android 6 cu interfața HTC Sense este susținut de un procesor Qualcomm Snapdragon 820, quad-core, 64-bit, de până la 2,2Ghz. Smartphone-ul are două versiuni de memorie internă, de 32 si respectiv 64 GB, ambele extensibile până la 2TB, alături de o memorie RAM de 4GB.

HTC 10 stabilește un nou standard in privința calității sunetului, prin noile difuzoare BoomSound editie Hi-Fi, funcția Profil Audio Personal și căștile audio Hi-Res.

De asemenea, la capitolul conectivitate, noul HTC 10 este compatibil USB 3.1 Gen1, Type-C. Capacitatea bateriei noului smartphone este de 3000 mAh.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de țări, 57 de retele partenere în întreaga lume și operatiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

Precomanda HTC 10
Precomanda HTC 10