Se încarcă...

Reţeaua Vodafone, certificată Best în Test în România, pentru al doilea an consecutiv


  • Vodafone România a primit certificarea pentru performanţa serviciilor de Date şi Telefonie pe smartphone-uri, în urmă măsurătorilor efectuate în toate reţelele mobile din România
  • Cel mai recent certificat confirmă strategia Vodafone România de a oferi utilizatorilor cea mai bună experienţă de reţea, prin dezvoltări continue ale Supernet™ 4G şi expansiunea reţelei 4G

Bucureşti, 25 ianuarie 2016 - Vodafone România a fost certificată, în al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate reţelele mobile din România. Mai mult decât atât, Vodafone România a obţinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfăşurate în 2015 de către P3 Communications în Europa.

Ne concentrăm pe a oferi clienţilor cea mai bună experienţă, iar acest ultim audit independent, ce a generat certificatul Best în Test, confirmă faptul că utilizatorii noştri se bucură de o reţea mobilă superioară în România, disponibilă oricând contează. Ne extindem în continuare reţelele 4G şi 4G+ în România şi ne concentrăm pe acoperirea a tot mai multe oraşe, astfel încât toţi românii să se poate bucură de cea mai bună experienţă de voce şi date, furnizată de Vodafone”, a declarat Ravinder Takkar, President CEO, Vodafone România.

În comparaţie cu alte reţele din România, măsurătorile arată că reţeaua Vodafone România a obţinut certificatul “Best în Test” atât pentru serviciile de date, cât şi pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfăşurat de auditorul independent P3 communications.

În urma dezvoltărilor continue ale Supernet™ 4G şi a extinderii reţelei 4G, utilizatorii continuă să beneficieze de o experienţă remarcabilă de voce şi date, în reţeaua Vodafone România.

Campania de testare a reţelelor s-a desfăşurat în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia-Mare, Bârlad, Brăila, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Galaţi, Iaşi, Medgidia, Oneşti, Paşcani, Piteşti, Ploieşti, Român, Sfântu Gheorghe, Tecuci, Timişoara, Turda şi Vaslui, precum şi pe şoselele dintre aceste oraşe.

Metodologia testării, precum şi traseele şi zonele fixe au fost selectate independent, de către P3 communications. Noul certificate este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate

Vodafone România Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 57 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 septembrie 2015, Vodafone avea 454 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12,5 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com .