Se încarcă...

M-Pesa serviciul de transfer de bani de la Vodafone România este disponibil acum în staţiile Rompetrol din ţară


Bucureşti, 1 martie 2016 - Vodafone România, în parteneriat cu Rompetrol Downstream, pune la dispoziţia clienţilor serviciul de transfer de bani M-Pesa în reţeaua de staţii de alimentare Rompetrol. Utilizatorii M-Pesa pot acum să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din toată ţara. În plus, prin M-Pesa, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fără costuri suplimentare.

Utilizatorii M-Pesa pot folosi, acum, serviciul de transfer de bani în toate staţiile de alimentare Rompetrol, cu acces la fonduri imediat şi în regim non-stop. Parteneriatul strategic cu Rompetrol pune la dispoziţia clienţilor un număr crescut de locaţii moderne, inclusiv în zonele de tranzit unde utilizatorii se aşteaptă să găsească o varietate de servicii. Promoţional, clienţii care vor face retrageri de numerar din staţiile Rompetrol vor primi un bonus constând în minute naţionale şi internaţionale şi trafic de date în reţeaua Vodafone”, a spus Valentin Ştefan, Director, Business Development, Vodafone România.

Rompetrol are ambiţia de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă şi diversificată. Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone România, clienţii noştri beneficiază de un pachet de servicii noi, care continuă programul de modernizare şi extindere a întregii reţele de distribuţie şi a celui de diversificare a experienţelor oferite clienţilor. În 2015, 118 staţii de alimentare au parcurs procesul de rebranding. Rompetrol îmbină calitatea produselor şi înalta tehnologie, valori ce se regăsesc în carburanţii premium comercializaţi în staţiile de distribuţie”, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International.

Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilităţi, plata la diverşi comercianţi sau reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa poate fi accesat indiferent de modelul de telefon şi nu necesită conexiune internet, credit pe Cartela sau existenţa unui cont sau card bancar. De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinatate, prin serviciul de transfer internaţional.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 57 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com

Despre M-Pesa in Romania: România a fost prima ţară europeană în care serviciul M-Pesa a devenit disponibil, în martie 2014, pentru orice client Vodafone, abonat sau utilizator de Cartela, indiferent de tipul de telefon folosit. M-Pesa functionează prin intermediul unei platforme tehnologice inovatoare, cu un nivel ridicat de securitate. Serviciul poate fi activat, gratuit, de către orice client Vodafone cu vârsta de peste 14 ani, la orice magazin afiliat M-Pesa. În acest moment, serviciul M-Pesa este disponibil într-o reţea extinsă de locaţii, ce include magazinele Vodafone, ale partenerilor săi şi locaţii Rompetrol. Lista completă a locaţiilor M-Pesa este disponibila la www.m-pesa.ro, la *789 sau în aplicaţia mobilă, pentru telefoanele cu sisteme de operare Android si iOS. Mai multe informaţii despre cum poate fi activat un cont M-Pesa, găsiţi pe site-ul www.m-pesa.ro

KMG International, care deţine brandul Rompetrol, este una din cele mai puternice companii din România şi un important jucător în regiunea Mării Negre şi Mării Mediterane, având operaţiuni în 12 ţări, pe 3 continente. Cu activităţi în fiecare sector din domeniul petrolului şi al gazelor, KMG International deţine şi desfăşoară operaţiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, servicii industriale. În România, prin intermediul Rompetrol Downstream, companie membră a KMG International, operează peste 750 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău. Activităţile de retail ale companiei sunt desfăşurate în peste 1.000 de puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în Europa.