Se încarcă...

De ziua națională a României,

  • Show-ul unic în România combină muzica, teatrul, comedia, elementele de circ și dansul într-un spectacol inedit

București, 29 noiembrie 2016 – Pe 1 decembrie, Vodafone România transmite în exclusivitate FestiGal. Cei mai cunoscuți cântăreți din România, alături de actori și trupe de balet, vor realiza un spectacol unic ce include elemente variate de muzică, circ, teatru și dans.

După transmisiunile Drone Champions League și ale celor din cadrul campaniei „România Nedescoperită”, care a promovat români recunoscuți de Ministerul Culturii drept Tezaure Umane Vii pentru păstrarea tradițiilor românești autentice, Vodafone România va transmite în direct prima zi a FestiGal. Astfel, pe 1 decembrie, de la ora 18:00, toți românii sunt invitați să urmărească evenimentul pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Pavel Bartoș, Smiley, Nicole Cherry, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, SHOT, Bibi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya sunt doar câțiva dintre artiștii care vor aduce publicului român un show inspirat de marile spectacole de pe Broadway. Evenimentul este produs de Gal Golan și Andrei Tiberiu Maria (Smiley), în colaborare cu Stefan Haves (regizor american care a lucrat la spectacolele Cirque du Soleil).

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 52 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 septembrie 2016, Vodafone avea 470 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatți, vizitați www.vodafone.com.