Se încarcă...

Comunicate de presă 2016

 • 161 de copii defavorizați din jumătatea de vest țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

  București, 20 decembrie 2016161 de copii defavorizați din județele Dolj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș vor primi cadourile de Crăciun pe care le-au cerut, cu ajutorul programului „Scrisori pentru Moș Crăciun” al Fundației Vodafone România. Darurile vor fi oferite copiilor în cadrul unui spectacol special de sărbători ce va avea loc miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenților din Craiova. Evenimentul face parte din inițiativa „Scrisori pentru Moș Crăciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România, ajuns la cea de-a șaptea ediție.

  Află mai multe 161 de copii defavorizați din jumătatea de vest țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

 • Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă, potrivit testelor de viteză Ookla

  București, 19 decembrie 2016 – Vodafone România are cea mai rapidă rețea de telefonie mobilă din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din România în ultimele șase luni cu ajutorul aplicației Speedtest furnizate de Ookla, cea mai populară aplicație de testare a vitezei de internet din lume. Rezultatele a peste 500.000 de teste din al doilea și al treilea trimestru al anului 2016, efectuate de utilizatorii de telefoane mobile din România compatibile cu tehnologia LTE arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze de download și de upload, precum și cea mai mică latență în transmiterea datelor.

  Află mai multe Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă, potrivit testelor de viteză Ookla

 • Vodafone România își extinde acoperirea serviciilor internaţionale de roaming 4G la peste 100 de ţări

  București, 15 decembrie 2016 – Începând din decembrie 2016, Vodafone România și-a extins acoperirea internațională a serviciilor de roaming 4G la peste 100 de țări. Serviciile de roaming 4G sunt acum accesibile și clienților care călătoresc în Bahamas, Bolivia, Bulgaria, Cipru, Costa Rica, Ecuador, Honduras, Insula Man, Insulele Feroe, Iran, Jamaica, Mongolia, Pakistan, Republica Moldova, Slovacia și Tanzania.

  Află mai multe Vodafone România își extinde acoperirea serviciilor internaţionale de roaming 4G la peste 100 de ţări

 • 189 de copii defavorizați din centrul și sud-estul țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

  București, 15 decembrie 2016 – 189 de copii defavorizați din județele Argeș, Brașov, Buzău, Ialomița și Tulcea vor primi cadourile de Crăciun pe care le-au cerut, cu ajutorul programului „Scrisori pentru Moș Crăciun” al Fundației Vodafone România. Darurile vor fi oferite copiilor în cadrul unui spectacol special de sărbători ce va avea loc luni, 19 decembrie, începând cu ora 11.00, la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. Evenimentul face parte din inițiativa „Scrisori pentru Moș Crăciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România, ajuns la cea de-a șaptea ediție.

  Află mai multe -189 de copii defavorizați din centrul și sud-estul țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

 • 132 de copii defavorizați din regiunea Moldova vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

  București, 15 decembrie 2016 – 132 de copii defavorizați din județele Bacău, Galați, Iași și Suceava vor primi cadourile de Crăciun pe care le-au cerut, cu ajutorul programului „Scrisori pentru Moș Crăciun” al Fundației Vodafone România. Darurile vor fi oferite copiilor în cadrul unui spectacol special de sărbători ce va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 11.00, la Ateneul din Bacău. Evenimentul face parte din inițiativa „Scrisori pentru Moș Crăciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România, ajuns la cea de-a șaptea ediție.

  Află mai multe - 132 de copii defavorizați din regiunea Moldova vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

 • 120 de copii defavorizați din nord-vestul țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

  București, 13 decembrie 2016 – 120 de copii defavorizați din județele Alba, Arad, Cluj și Maramureș vor primi cadourile de Crăciun pe care le-au cerut, cu ajutorul programului „Scrisori pentru Moș Crăciun” al Fundației Vodafone România. Darurile vor fi oferite copiilor în cadrul unui spectacol special de sărbători ce va avea loc joi, 15 decembrie, începând cu ora 11.00, la City Plaza Hotel din Cluj-Napoca. Evenimentul face parte din inițiativa „Scrisori pentru Moș Crăciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România, ajuns la cea de-a șaptea ediție.

  Află mai multe - 120 de copii defavorizati din nord-estul tarii vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Mos Craciun

 • Vodafone, lider mondial in serviciile Machine-to-Machine pentru al treilea an consecutiv

  Bucuresti, 5 decembrie 2016 – Pentru al treilea an consecutiv, Vodafone Group a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”*, pentru abilitatea sa de executie si pentru viziunea cuprinzatoare.

  Află mai multe - Vodafone, lider mondial in serviciile Machine-to-Machine pentru al treilea an consecutiv

 • FestiGal transmis live pe pagina de Facebook a Vodafone România

  București, 29 noiembrie 2016 – Pe 1 decembrie, Vodafone România transmite în exclusivitate FestiGal. Cei mai cunoscuți cântăreți din România, alături de actori și trupe de balet, vor realiza un spectacol unic ce include elemente variate de muzică, circ, teatru și dans.

  Află mai multe - FestiGal transmis live pe pagina de Facebook a Vodafone România

 • Vodafone oferă bonusuri de 10.000 de MB atât utilizatorilor, cât și prietenilor lor

  București, 23 noiembrie 2016 – Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază de o ofertă de iarnă cu 10.000 de MB de date pentru ei și încă 10.000 de MB de date pe care aceștia îi pot oferi celor dragi. Mesajul campaniei, „Ai puterea să dăruiești internetul”, este susținut cu ajutorul ofertei inovatoare care aduce importante beneficii atât utilizatorilor, cât și persoanelor apropiate acestora.

  Află mai multe - Ai puterea să dăruiești internetul

 • La Vodafone, Black Friday durează o săptămână

  București, 18 noiembrie 2016 – Vodafone România oferă promoții de Black Friday începând din 18 noiembrie, în cadrul campaniei „RED & BLACK WEEK”, ce va dura până pe 27 noiembrie. Utilizatorii beneficiază de reduceri de până la 100% la smartphone-uri de ultimă generație, respectiv de până la 70% la accesorii și de oferte la abonamente care includ bonusuri de date pe toată perioada promoției. Ofertele sunt accesibile în toate magazinele Vodafone, pe www.vodafone.ro și în aplicația MyVodafone.

  Află mai multe - La Vodafone, Black Friday durează o săptămână

 • Social media nelimitat și gratuit la Vodafone

  București, 17 noiembrie 2016 – Utilizatorii noilor abonamente din portofoliul Vodafone România beneficiază de acces nelimitat și gratuit la social media pe toată perioada contractuală de 24 de luni și de trafic de internet nelimitat național gratuit pentru primele trei luni. Oferta se aplică pentru traficul efectuat în cadrul aplicațiilor Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+, Pinterest (lista completă este disponibilă la adresa www.vodafone.ro/socialmedianelimitat).

  Află mai multe - Social media nelimitat și gratuit la Vodafone

 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2016

  București, România – 15 noiembrie 2016 – Vodafone România anunță indicatorii financiari principali pentru al doilea trimestru al anului fiscal 2016-2017, încheiat la 30 septembrie 2016, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

  Află mai multe - Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2016

 • Vodafone lansează Ready Business Score

  București, 24 octombrie 2016 - Vodafone România lansează Ready Business Score, un instrument inovator prin care companiile pot să-și evalueze eficiența afacerilor în comparație cu competitorii, precum și gradul de adaptare la noile tendințe tehnologice. Companiile pot completa chestionarul online accesibil la ready.vodafone.ro, pentru a obține o analiză personalizată a afacerii, bazată pe nevoile sale pentru a-și crește eficiența. Această analiză personalizată este însoțită de un raport detaliat ce conține recomandări de soluții din trei arii importante pentru orice afacere: agilitate operațională, conectarea angajaților și interacțiunea cu clienții.

  Află mai multe - Vodafone lansează Ready Business Score

 • Vodafone promovează Tezaurele Umane Vii prin campania „România Nedescoperită”

  București, 23 octombrie 2016 - Vodafone România a lansat campania „România Nedescoperită”, ce promovează români recunoscuți de Ministerul Culturii, Comisia Națională pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, drept Tezaure Umane Vii pentru păstrarea tradițiilor românești autentice. În fiecare marți, de la ora 19.00, pagina de Facebook „România Nedescoperită” va găzdui câte o transmisiune live ce va avea invitat un Tezaur Uman Viu care va împărtăși specificul românesc pe care îl păstrează și va răspunde întrebărilor adresate în direct de utilizatorii Facebook. Transmisiunile live vor fi realizate din localitățile izolate în care trăiesc invitații, ce acoperă diverse zone ale țării, prin intermediul rețelei Vodafone România, Supernet™ 4G+.

  Află mai multe - Vodafone promovează Tezaurele Umane Vii prin campania „România Nedescoperită”

 • Instanța admite cererea Vodafone și suspendă aplicarea măsurilor cu efect retroactiv impuse de ANCOM

  București, 21 octombrie 2016 – Curtea de Apel București a admis cererea Vodafone România și a dispus suspendarea aplicării măsurilor cu efect retroactiv impuse prin Decizia ANCOM nr. 1028/03.10.2016 privind sancționarea neaplicării plafonului maxim la internet mobil în roaming, până la soluționarea definitivă a cererii de anulare a Deciziei ANCOM, ce face obiectul Dosarului nr. 6831/2/2016 aflat pe rolul Curții de Apel București.

  Află mai multe - Instanța admite cererea Vodafone și suspendă aplicarea măsurilor cu efect retroactiv impuse de ANCOM

 • Fundația Vodafone România și-a anunțat sprijinul pentru renovarea secției de Neonatologie a Spitalului Constanța

  București, 19 octombrie 2016 – Fundația Vodafone România și-a anunțat sprijinul pentru renovarea secției de Neonatologie a Spitalului Județean Constanța, prin dublarea sumei strânse în campania națională de strângere de fonduri care va fi organizată de Asociațiile Inima Copiilor și Dăruiește Aripi.

  Află mai multe - Fundația Vodafone România și-a anunțat sprijinul pentru renovarea secției de Neonatologie a Spitalului Constanța

 • Vodafone lansează serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și un nou parteneriat cu Netflix

  București, 30 septembrie, 2016 - Vodafone România lansează serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și un nou parteneriat pentru piața din România cu Netflix, cea mai mare rețea the televiziune prin internet. 4GTV+ oferă acces la o serie largă de canale TV, care acoperă toate tipurile de conținut, de la știri la divertisment, atât local, cât și internațional. Serviciul include și 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum și producții de succes oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior și Disney Channel On Demand. De asemenea, Vodafone România anunță un parteneriat cu Netflix care include o ofertă exclusivă pentru clienții Vodafone.

  Află mai multe - Vodafone lansează serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și un nou parteneriat cu Netflix

 • Vodafone România oferă iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de vineri, 23 septembrie

  București, 23 septembrie 2016 – Vodafone România a anunțat astăzi că va oferi iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cele mai bune și mai avansate iPhone-uri create vreodată, cu cameră foto cu un sistem complet nou și avansat, cu design rezistent la praf și apă, căști cu sistem stereo și cipul A10 Fusion, cel mai puternic cip instalat vreodată pe un smartphone, care asigură cea mai lungă durată de viață a bateriei cu care a fost vreodată dotat un iPhone. Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de vineri, 23 septembrie, iar ambele modele vor fi disponibile în magazine și online, pe www.vodafone.ro. De asemenea, Vodafone România va aduce și mai multă valoare utilizatorilor de iPad.

  Află mai multe - Vodafone România oferă iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de vineri, 23 septembrie

 • Șase specialiști pot deveni "voluntari de profesie" cu venituri asigurate de Fundația Vodafone România

  București, 19 septembrie 2016 - Fundaţia Vodafone România a dat startul pentru înscrierile în programul „Voluntar de profesie”, ediția 2016, prin care persoanele selectate înlocuiesc, timp de nouă luni, activitatea lor profesională obișnuită cu cea de angajat pentru un ONG, urmând ca veniturile lor lunare să fie asigurate de către Fundaţia Vodafone România. Anul acesta, șase persoane vor putea să își ia o pauză de nouă luni de la activitatea prestată pentru angajatorul lor și să se dedice unei cauze sociale pe care o aleg.

  Află mai multe - Șase specialiști pot deveni "voluntari de profesie" cu venituri asigurate de Fundația Vodafone România

 • Caravana SMURD "Fii pregătit!" se află în București între 9 și 11 septembrie

  București, 9 septembrie 2016 – Caravana SMURD „Fii pregătit!” sosește în București pe 9 septembrie și va rămâne în capitală până pe 11 septembrie 2016, pentru a instrui populația să facă față situațiilor de urgență. Proiectul este inițiat de Fundația pentru SMURD și implementat cu sprijinul Fundației Vodafone România, care a contribuit cu 400.000 de euro din investiția totală de 523.000 de euro.

  Află mai multe - Caravana SMURD "Fii pregătit!" se află în București între 9 și 11 septembrie

 • Vodafone România lansează Supernet™4G+ și oferă clienților o experiență de nouă generație

  București, 5 septembrie 2016 – Vodafone România lansează Supernet™4G+, care oferă utilizatorilor beneficii suplimentare și cea mai extinsă acoperire 4G+ din țară, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități. În plus, Vodafone România și-a extins rețeaua națională 4G, care acoperă acum 3.500 de localități.

  Află mai multe - Vodafone România lansează Supernet™4G+ și oferă clienților o experiență de nouă generație

 • Vodafone creează, cu ajutorul românilor, primul „emoji” care exprimă cuvântul „dor”

  Vodafone Romania va crea primul „emoji” care exprimă cuvantul „dor”, pornind de la viziunea românilor asupra acestui cuvânt. Răspunsurile la intrebarea „Ce inseamnă dorul pentru tine?” au fost colectate atat fizic, de o echipă mobila Vodafone, precum si online, pe pagina de Facebook Emojioneaza, prin comentariile utilizatorilor.

  Află mai multe - Minute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

 • Vodafone România anunță indicatorii financiari principali pentru primul trimestru al anului fiscal 2016-2017, încheiat la 30 iunie 2016, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc..

  Bucureşti, România – 22 iulie 2016 – Vodafone România anunță indicatorii financiari principali pentru primul trimestru al anului fiscal 2016-2017, încheiat la 30 iunie 2016, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc..

  Află mai multe - Minute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

 • 4.000 de persoane din 8 comunități rurale vor fi beneficiare ale proiectului „Ajută un sat. Schimbă o țară”, 2016-2017

  București, 21 iulie 2016 – Proiectul „Ajută un sat. Schimbă o țară” dezvoltat de Fundația Mereu Aproape și Fundația Vodafone România ia startul pentru a sprijini, în cea de-a doua rundă de finanțare, 8 comunități rurale din județele Argeș, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Olt, Prahova și Tulcea.

  Află mai multe - Minute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

 • Vodafone lansează melodia Clujului la Festivalul Electric Castle

  București, România – 5 iulie 2016; Vodafone România, sponsor al Festivalului Electric Castle, va crea prima melodie a Clujului, cu ajutorul sunetelor de pe străzile orașului și al celor înregistrate de către locuitori, care vor fi mixate de către cunoscutul DJ Shiver și apoi ascultate în cadrul festivalului. Cei care vor contribui la crearea melodiei pot câștiga 30 de invitații duble și 5 invitații VIP la Electric Castle, care va avea loc în perioada 14-17 iulie, la Castelul Banffy din localitatea Bonţida, județul Cluj.

  Află mai multe - Minute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

 • Minute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

  Bucuresti, Romania - 22 iunie 2016; Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc minute internaționale și în roaming, precum și trafic generos de date, în cadrul noii campanii „Bye-Bye, depărtare”. Mesajul campaniei, „Ai puterea să fii oricând aproape”, este susținut cu ajutorul noilor oferte, care aduc importante beneficii ce pot fi folosite atât în țară, cât și în străinătate.

  Află mai multe - Minute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

 • Sub sloganul „Bye Bye WiFi”, Abonații Vodafone Romania beneficiază de trafic gratuit, nelimitat, în țară și în roaming

  Bucuresti, Romania - 16 iunie 2016; Prin noua campanie derulata sub sloganul „Bye Bye WiFi”, utilizatorii Vodafone România beneficiază de trafic gratuit nelimitat de internet în țară și în străinătate, timp de două sau de trei luni, în funcție de tipul de contract, la achiziționarea sau reînnoirea abonamentelor Super Red, Red și Smart.

  Află mai multe - Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de terminale proprii

 • Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de terminale proprii

  Bucuresti, Romania - 15 iunie 2016; Vodafone lansează noul smartphone vârf de gamă Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de producție de terminale mobile sub marcă proprie. Smart platinum 7 este un terminal premium compatibil 4G+, dotat cu tehnologie de ultimă generație, care include senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” și difuzoare frontale stereo, procesor octa-core...

  Află mai multe - Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de terminale proprii

 • Odată cu lansarea noului Tiguan, Volkswagen anunţă colaborarea cu Vodafone România, pentru soluţii de conectivitate în automobile

  Bucuresti, Romania - 14 iunie 2016; Noul Volkswagen Tiguan a ajuns la distribuitorii Volkswagen din România în aceste zile. Ultima versiune a SUV-ului impresionează prin design-ul modern, confort şi conectivitate.

  Află mai multe - Odată cu lansarea noului Tiguan, Volkswagen anunţă colaborarea cu Vodafone România, pentru soluţii de conectivitate în automobile

 • Fundația Vodafone România a finanțat proiecte în valoare de 23 de milioane de euro pentru 1,4 milioane de beneficiari

  București,România 25 mai 2016 - Fundația Vodafone România a finanțat proiecte în valoare de 23 de milioane de euro pentru 1,4 milioane de beneficiari în cei 18 ani de la înființare, conform informațiilor oferite de reprezentanții fundației la conferința Connecting for Good, organizată pe 25 mai 2016 în București.

  Află mai multe - Fundația Vodafone România a finanțat proiecte în valoare de 23 de milioane de euro pentru 1,4 milioane de beneficiari

 • Vodafone România îl numește pe Florin Petrescu în funcția de HR Director, începând din 6 iunie 2016

  București, 24 mai 2016 - Vodafone România îl numește pe Florin Petrescu în funcția de HR Director și membru în echipa executivă de management, începând din 6 iunie 2016. În prezent, Florin Petrescu este HR Director în cadrul Citibank pentru grupul de țări format din Rusia, Ucraina și Kazahstan, care însumează 4.000 de angajați.

  Află mai multe - Vodafone România îl numește pe Florin Petrescu în funcția de HR Director, începând din 6 iunie 2016

 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2015-2016, încheiat la 31 martie 2016

  București, 17 mai 2016 - Vodafone România anunță indicatorii financiari principali pentru anul fiscal 2015-2016, încheiat la 31 martie 2016, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc..

  Află mai multe - Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2015-2016, încheiat la 31 martie 2016

 • Trafic generos de date și valabilitate extinsă, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

  București, 21 aprilie 2016 - Utilizatorii Cartelei Vodafone se bucură de acum de beneficii suplimentare și valabilitate extinsă a extraopțiunilor.

  Află mai multe - Trafic generos de date și valabilitate extinsă, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

 • Utilizatorii Vodafone România își pot înregistra pre-comenzile pentru noul HTC 10, între 20 aprilie și 3 mai

  București, 12 aprilie 2016 - Utilizatorii Vodafone România își pot înregistra pre-comenzile pentru noul smartphone HTC 10, in perioada 20 aprilie – 3 mai, pe site-ul www.vodafone.ro

  Află mai multe - Utilizatorii Vodafone România își pot înregistra pre-comenzile pentru noul HTC 10, între 20 aprilie și 3 mai

 • Vodafone România oferă noul iPad Pro de 9.7 inch

  București, 7 aprilie 2016 - Vodafone România anunță astăzi că va oferi noul iPad Pro de 9.7 inchi, care introduce capabilități tehnice de excepție și tehnologii avansate.

  Află mai multe - Vodafone România oferă noul iPad Pro de 9.7 inch

 • 385 de voluntari şi 887 beneficiari direcți în proiectele comunitare din 12 comunități mici din sudul ţării

  București, 7 aprilie 2016 - Fundația Vodafone România și Fundația PACT finalizează runda de finanțare Implicat în comunitatea mea, prin care au susținut 12 proiecte comunitare în domeniile: educație, sănătate și servicii sociale necesare categoriilor defavorizate din 12 sate și orașe mici din județele Argeș, Brăila, Buzău, Dolj, Galați, Olt și Mehedinți. Proiectele au avut ca beneficiari 616 copii, 125 de tineri și 146 de adulți, iar cei 385 de voluntari au susţinut 19.800 de ore de voluntariat. Contribuția locală pentru aceste proiecte s-a ridicat la 75.000 de lei.

  Află mai multe - 385 de voluntari şi 887 beneficiari direcți în proiectele comunitare din 12 comunități mici din sudul ţării

 • Utilizatorii Vodafone Romania iși pot inregistra pre-comenzile pentru noul Huawei P9, între 11 și 28 aprilie

  Bucureşti, 6 aprilie 2016 - Utilizatorii Vodafone Romania iși vor putea inregistra pre-comenzile pentru noul smartphone Huawei P9, în perioada 11-28 aprilie, pe site-ul www.vodafone.ro.

  Află mai multe - Utilizatorii Vodafone Romania iși pot inregistra pre-comenzile pentru noul Huawei P9, între 11 și 28 aprilie

 • La şase luni de la lansare, Telefonul Vârstnicului a fost apelat de 2.700 de ori

  București, 5 aprilie 2016 - La șase luni de la lansare, Telefonul Vârstnicului, prima linie telefonică gratuită de informare și asistență dedicată persoanelor peste 65 de ani, operată de către Fundația Principesa Margareta a României și finanțată de către Fundația Vodafone România prin programul „Mobile for Good”, a înregistrat peste 2.700 de apeluri, dintre care 962 sunt apelanți unici, proveniți din toate regiunile țării.

  Află mai multe - La şase luni de la lansare, Telefonul Vârstnicului a fost apelat de 2.700 de ori

 • De Ziua Mondială a Sindromului Down, 100 de copii participă la un eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale

  București, 20 martie 2016 - Fundația Special Olympics din România organizează cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, un eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale.

  Află mai multe - De Ziua Mondială a Sindromului Down, 100 de copii participă la un eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale

 • Sportivii cu dizabilităţi intelectuale participă la cea de-a cincea ediţie a Campionatului naţional de tenis de masă Special Olympics

  Buzău, 14 martie 2016 - Fundația Special Olympics din România organizează în data de 15 martie 2016, începând cu ora 9:00, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, Campionatul Național de Tenis de Masă „Special Olympics”. Manifestarea este finanțată de Fundaţia Vodafone Romȃnia.

  Află mai multe - Sportivii cu dizabilităţi intelectuale participă la cea de-a cincea ediţie a Campionatului naţional de tenis de masă Special Olympics

 • M-Pesa serviciul de transfer de bani de la Vodafone România este disponibil acum în staţiile Rompetrol din ţară

  Bucureşti, 1 martie 2016 - Vodafone România, în parteneriat cu Rompetrol Downstream, pune la dispoziţia clienţilor serviciul de transfer de bani M-Pesa în reţeaua de staţii de alimentare Rompetrol. Utilizatorii M-Pesa pot acum să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din toată ţara. În plus, prin M-Pesa, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fără costuri suplimentare.

  Află mai multe - M-Pesa serviciul de transfer de bani de la Vodafone România este disponibil acum în staţiile Rompetrol din ţară

 • Vodafone stabileşte încă un record de trafic de date, prin cea de-a doua experienţă de Internet gratuit din România

  Bucureşti, 16 februarie 2016 - Vodafone doboară un nou record de trafic de date, prin cea de-a doua experienţă de Internet nelimitat gratuit, disponibilă în întreaga Românie, prin reţeaua sa performantă Supernet™ 4G.

  Află mai multe -Vodafone stabileşte încă un record de trafic de date, prin cea de-a doua experienţă de Internet gratuit din România

 • „Leul Curajos”, prima aplicație mobilă pentru copiii bolnavi de cancer din România

  Bucureşti, 9 februarie 2016 - A fost finalizată prima aplicație mobilă special destinată copiilor și adolescenților bolnavi de cancer din România, cu vârsta între 6 și 15 ani, care se află în tratament activ, sau care sunt înregistrați în evidența unui medic de specialitate cu un astfel de diagnostic.

  Află mai multe -„Leul Curajos”, prima aplicație mobilă pentru copiii bolnavi de cancer din România

 • Rețeaua certificată Best in Test a Vodafone devine prima rețea garantată

  Bucureşti, 8 februarie 2016 - Vodafone România își evidențiază capabilitățile superioare ale rețelei, certificată “Best in Test” de către P3 Communications, devenind primul operator care garantează un nivel optim al satisfacției pentru toți utilizatorii săi, abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Dacă, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone România nu este complet satisfăcut și oferă feed-back în această privință, va fi recompensat cu o zi întreagă de Internet gratuit.

  Află mai multe - Rețeaua certificată Best in Test a Vodafone devine prima rețea garantată

 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2015

  Bucureşti, 4 februarie 2016 - Vodafone România anunță indicatorii financiari principali pentru al treilea trimestru al anului fiscal 2015-2016, încheiat la 31 decembrie 2015, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. .

  Află mai multe - Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2015

 • Intervenţie chirurgicală cu sistem de neuronavigaţie, premieră medicală la Spitalul Marie Curie

  Bucureşti, 27 ianuarie 2016 - Doi medici specialiști neurochirurgi, doctorii Sorin Târnoveanu și Ionuț Gobej, în echipă cu medicul anestezist dr. Adriana Guriță, au operat pe creier un copil de 2 ani, folosind un sistem de neuronavigație.

  Află mai multe - Intervenţie chirurgicală cu sistem de neuronavigaţie, premieră medicală la Spitalul Marie Curie

 • Reţeaua Vodafone, certificată Best în Test în România, pentru al doilea an consecutiv

  Bucureşti, 25 ianuarie 2016 - Vodafone România a fost certificată, în al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate reţelele mobile din România. Mai mult decât atât, Vodafone România a obţinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfăşurate în 2015 de către P3 Communications în Europa.

  Află mai multe - Reţeaua Vodafone, certificată Best în Test în România, pentru al doilea an consecutiv