Se încarcă...

Vodafone Smart Speed 6, un nou terminal sub brand propriu, intră în portofoliul Vodafone România

Bucureşti, 17 septembrie, 2015 – Vodafone lansează Smart Speed 6, un smartphone 4G accesibil, care va facilita accesul utilizatorilor la serviciile 4G. Astfel, Vodafone România dispune acum de un portofoliu de 20 de echipamente sub brand propriu, dintre care 13 telefoane, cu preţuri de la 0 euro şi 7 tablete.

Printre principalele caracteristici tehnice ale noului terminal se numără: confortul şi uşurinţa în folosire (dimensiuni: 132,2 mm x 65,1 mm x 9,99 mm, greutate: 146 grame), ecranul de 4.5 inchi, camerele foto de 5 megapixeli (camera principala) şi de 2 megapixeli (camera secundară) sau aplicaţiile cu care vine pre-echipat, cum ar fi aplicaţia pentru afişarea ştirilor. Disponibil în nuanţele argintiu sau gri închis, terminalul se remarcă printr-un design atrăgător şi prin performanţă asigurată de procesorul-ul Mediatek 6735M quad-core, susţinut de o memoria de 1GB de RAM şi de sistemul de operare Android Lollipop 5.1. Noul Smart Speed 6 dispune de o memorie internă 8GB, dintre care 4GB sunt disponibili pentru utilizatorul final, care are, în plus, posibilitatea de a extinde la 32GB, prin card microSD.

Vodafone Smart Speed 6 este disponibil la preţul de 0 Euro, împreună cu abonamentul Smart 13, la contractele pe doi ani. Mai multe informaţii despre noul terminal Vodafone găsiţi pe: https://www.vodafone.ro/shop/modemuri/vodafone-smart-speed-6

Acoperirea 4G a Vodafone România cuprinde acum 2500 de localităţi şi primele 100 de oraşe din ţară. Totodată, reţeaua 4G a Vodafone România acoperă toate cele 41 de reşedinţe de judeţ, în proporţie de 100%. Vodafone România, lider al serviciilor de roaming 4G, şi-a extins acoperirea la 64 de ţări din întreagă lume, în care utilizatorii săi au acces la serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming. Serviciile 4G ale Vodafone acoperă acum 75% din întreagă Europa.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.