Se încarcă...

Vodafone România o numește pe Cristina Staiculescu în funcția de Senior Manager, Corporate Communications

Vodafone România anunță că, începând cu data de 14 aprilie 2015, Cristina Staiculescu se va alătura companiei în funcția de Senior Manager, Corporate Communications.

Cu 12 ani de experiență în comunicare și în poziții de coordonare, Cristina Staiculescu va conduce activitățile Vodafone de Relații Publice și Comunicare Externă și va ajuta la consolidarea reputației companiei și a brand-ului în piață, atât prin intermediul canalelor de media tradiționale, cât și al celor digitale. De asemenea, Cristina va gestiona comunicarea pentru activitățile de Responsabilitate Corporativă.

Cristina Staiculescu se alatură Vodafone România de la Citi România, unde a fost Director de Comunicare din 2008, fiind responsabilă de comunicarea externă și internă, de relațiile cu presa și proiectele de responsabilitate socială corporativă.

Anterior în cariera sa, Cristina Staiculescu a ocupat timp de cinci ani funcția de Director de Comunicare și Relații Internaționale al Televiziunii Române (TVR), fiind responsabilă pentru consolidarea reputației instituției, printr-o comunicare eficientă. În acest rol, Cristina Staiculescu a coordonat proiecte complexe, precum comunicarea procesului de rebranding al TVR, comunicarea pentru aniversarea a 50 de ani de la înființarea TVR, pentru concursul Eurovision, pentru Festivalurile Cerbul de Aur sau proiectul Mari Români.

Cristina Staiculescu este licențiată în Drept și Relații Internaționale și are un Master în Comunicare și PR. De asemenea, ea este trainer Process Communication Model. 

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 55 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 444 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 11,8 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.