Se încarcă...

Vodafone România lansează Smart Archive, software de gestionare a arhivelor electronice, cu stocare în cloud

  • Cu noul serviciu Vodafone Smart Archive, utilizatorii serviciilor de business beneficiază de acces facil şi sigur la documentele arhivate electronic

Bucureşti, 20 iulie 2015 – Vodafone România lansează Smart Archive, un nou serviciu de gestionare a arhivelor electronice pentru utilizatorii serviciilor de business, cu stocare facilă şi sigură în cloud.

 

Utilizatorii noului serviciu pot genera şi consulta o arhivă informaţională centralizată şi securizată, cu numeroase funcţionalităţi, printre care şi: scanarea şi catalogarea documentelor, importul unui număr extins de fişiere, găsirea şi accesarea rapidă a informaţiilor centralizate, precum şi controlul în privinţa accesului la arhivă.

Prin serviciul de arhivare, utilizatorii deţin în permanență o copie electronică a documentelor fizice, atât pentru nevoi operaţionale, cât şi pentru siguranţă. Mai mult, accesul la documente este disponibil oricând şi oriunde, inclusiv simultan şi prin intermediul dispozitivelor mobile.

Vodafone Smart Archive permite gruparea documentelor după criterii de afaceri, precum data expirării unui contract sau scadenţa unei facturi. În plus, serviciul permite şi configurarea perioadei pentru care fiecare document este păstrat în arhivă. De asemenea, soluţia permite accesul diferenţiat în funcţie de utilizator, funcţionalitate utilă pentru companiile care lucrează cu multipli colaboratori.

Serviciul Vodafone Smart Archive este disponibil clienţilor IMM la un tarif de 16 Euro/ lună, într-un pachet ce include acces pentru trei utilizatori şi spaţiu de stocare de 10 GB.

Companiile care optează pentru aceste soluţii de arhivare beneficiază de calitatea serviciilor Vodafone România, companie certificată pentru capacitatea de recuperare şi continuitate a operaţiunilor sale, în situaţii neprevăzute. Vodafone România a fost certificată recent pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Astfel, Vodafone devine una dintre primele companii din România şi primul operator telecom din ţară care primeşte această certificare. De asemenea, Vodafone România este certificată pentru Management-ul Calităţii cu ISO 9001, tot de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). 

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.