Se încarcă...

Vodafone România lansează portofoliul Red Express de soluţii de comunicare pentru companiile mici

Toate pachetele Red Express includ convorbiri naţionale nelimitate şi trafic generos de date, la preţuri ce pornesc de la 10 Euro, pentru companiile ce au sub 10 angajaţi

Bucureşti, 9 noiembrie 2015 - Vodafone România îşi lansează noul portofoliu de soluţii de comunicare pentru companiile ce au sub 10 angajaţi, sub numele Red Express.

Portofoliul simplificat de soluţii de comunicare Red Express are preţuri ce pornesc de la 10 Euro, fără TVA, pentru abonamentul Red Express 10, ce include convorbiri naţionale nelimitate, precum şi 1,5 GB trafic de date.

Toate abonamentele din portofoliul Red Express includ soluţia SecurityPro 2.0, ce oferă securitate şi protecţie antivirus şi antimalware la nivel de reţea. Mai mult, începând cu abonamentul Red Express 35, companiile primesc în pachet şi serviciul de asigurare a smartphone-ului.

Portofoliul Red Express oferă companiilor mici acces la terminale de top, la preţuri avantajoase. Printre smartphone-urile de ultima generaţie disponibile la preţuri promoţionale se numără şi Samsung Galaxy A5, cu o capacitate de 16GB şi compatibilitate 4G, ce poate fi achiziţionat pentru 0 Euro, împreună cu abonamentul Red Express 20, în valoare de 20 Euro/luna, fără TVA.

Structura noilor abonamente este disponibilă în tabelul de mai jos:

 

Red Express 10

Red Express 13

Red Express 20

Red Express 35

Red Express 60

Convorbiri și SMS-uri

Nelimitat, național

Nelimitat, național

Nelimitat, național

Nelimitat, național

Nelimitat, național

Convorbiri internaționale

 

200 minute

500 minute

700 minute

1.500 minute

Beneficii în roaming

 

 

400 unități / 500 MB

1.000 unități / 1 GB

1.500 unități / 1,5 GB

Trafic de date

1,5 GB

2 GB

4 GB

8 GB

10 GB

 

Pentru mai multe informaţii despre noile pachete Red Express, puteţi accesa www.vodafone.ro/business.

Noul portofoliu face parte din strategia Vodafone România de a fi un partener de încredere pentru companiile mici şi mijlocii şi completează beneficiile acordate utilizatorilor, ce include, printre altele, servicii de account management dedicate şi acces la cea mai rapidă reţea 4G din Europa, potrivit cercetărilor OpenSignal.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.