Se încarcă...

Vodafone România îşi extinde în continuare acoperirea internaţională a serviciilor de roaming 4G, la peste 50 de ţări

  • Vodafone, lider al serviciilor de roaming 4G, îşi extinde acoperirea internaţională, după ce adaugă Islanda, Tajikistan, Insulele Cayman, Antigua şi Barbuda, Armenia, Danemarca, Polonia, Suedia, China, Fiji şi Feroe pe lista ţărilor cu roaming 4G
  • Vodafone este primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, în noiembrie 2013

Bucureşti, 8 aprilie 2015 – De astăzi, Vodafone România, lider al serviciilor de roaming 4G, îşi extinde acoperirea la peste 50 de ţări în care utilizatorii săi au acces la serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming. 

Astfel, Vodafone, primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă acum Islanda, Tajikistan, Insulele Cayman, Antigua şi Barbuda, Armenia, Danemarca, Polonia, Suedia, China, Fiji şi Feroe în aria de acoperire.

Cum sărbătoarea de Paşte şi un nou sezon de vacanţe se apropie, continuăm să extindem acoperirea serviciilor noastre de roaming 4G, astfel încât clienţii noştri să se poată bucura de vacanţe şi de călătoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteză, fără costuri suplimentare faţă de tarifele normale de roaming, în 51 de ţări din întreagă lume. Mai mult decât atât, toţi utilizatorii din străinătate care călătoresc în România au acces la reţeaua avansată 4G a Vodafone România, certificată de auditori independenţi, precum şi la beneficiile Supernet™ 4G”, a spus Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO, Vodafone România.

Lista completă a ţărilor în care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibilă la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-şi-tarife/abonamente/roaming/roaming-4g/index.htm
În România, Vodafone, certificată pentru cele mai bune rezultate pentru voce şi date dintre toţi operatorii mobile, are acoperire 4G în toate reşedinţele de judeţ, precum şi în cele mai importante staţiuni montane şi pe litoral.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 444 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 11,8 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.