Se încarcă...

Vodafone România îşi consolidează portofoliul de terminale sub brand propriu

Bucureşti, 13 mai, 2015 – Vodafone România îşi îmbogăţeşte portofoliul de telefoane sub brand propriu, cu două modele de telefoane de tip smartphone – Vodafone Smart Prime 6 şi Vodafone Smart First 6. Astfel, Vodafone România dispune acum de un portofoliu de 10 echipamente sub brand propriu, dintre care 8 telefoane, cu preţuri de la 1 euro şi 2 tablete.

“Suntem mândri să introducem noi modele de telefoane sub brand propriu în portfoliul nostru. Avem deja un program menit să aducă un smartphone pentru fiecare român, iar această dublă lansare întăreşte această direcţie strategică. Am îmbogăţit astăzi portfoliul de terminale cu noile Vodafone Smart Prime 6 şi Vodafone Smart First 6, care oferă cea mai bună combinaţie de capabilităţi – tehnologie de ultimă oră, accesibilitate şi valoare adăugată pentru clienţii noştri. Putem vedea că sunt din ce în ce mai mulţi utilizatori de smartphone de la un an la altul, iar adopţia serviciilor 4G este partea din business-ul nostru care are cea mai rapidă creştere. Practic, tot ceea ce facem şi toate acţiunile noastre urmăresc încurajarea a cât mai multor români de a trăi din plin experienţa utilizării internetului pe telefonul mobil şi de a se bucura de avantajele reţelei noastre certificate, precum şi de inovaţiile aduse de Supernet ™4G”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Noul Vodafone Smart prime 6, un smartphone cu capabilităţi 4G, se remarcă prin design-ul premium, rezoluţia ecranului şi funcţiile performante. Smart Prime 6 funcţionează cu Android 5.0 Lolipop şi dispune de o tehnologie îmbunătăţită pentru autonomia bateriei precum şi de un control sporit în cazul utilizării unor dispozitive auxiliare (de ex. Bluetooth). Disponibil în culoarea antracit, Smart Prime 6 vine echipat cu un ecran cu cristale lichide, cu rezoluţie de 720p, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 1.3 Gigahertz şi o memorie RAM de 1 GB, plus o memorie internă de 8GB. Camera foto de 8 MP a smartphone-ului, ce oferă posibilitatea utilizatorilor de a surprinde instant cele mai plăcute momente, este dotată cu funcţiile: LED flash, Auto focus, Touch focus, Face Detection. Smart Prime 6 poate fi achiziţionat la preţul de 1 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul RED 19, pe 2 ani.

Smartphone-ul Vodafone Smart First 6 se remarcă printr-un design compact şi intuitiv şi dispune de un ecran tactil de 4”, pe care utilizatorii pot regăsi cele mai populare aplicaţii şi funcţii preinstalate. Smart First 6 oferă experienţă sistemului de operare Android KitKat, cel mai răspândit sistem de operare din lume şi vine echipat cu un procesor Dual Core de 1.2 Ghz. În plus, telefonul are preinstalată aplicaţia Dropbox, ceea ce suplimentează capacitatea de stocare cu până la 4 GB. Noul smartphone Vodafone Smart First 6 poate fi achiziţionat împreună cu abonamentul Smart 9, pe 2 ani, la preţul de 14 Euro (TVA inclus).

Pentru mai multe detalii privind noile telefoane, puteţi intra pe www.vodafone.ro

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 444 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 11,8 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.