Se încarcă...

Vodafone România creează 100 de locuri de muncă în noul Centru de Relaţii cu Clienţii din Craiova

  • Aproximativ 50 de tineri, studenţi şi proaspăt absolvenţi, lucrează deja în noul Centru de Relaţii cu Clienţii, deschis în Craiova
  • Numărul angajaţilor Centrului de Relaţii cu Clienţii din Craiova se va dubla, până la sfârşitul lunii ianuarie, 2016

Bucureşti, 13 octombrie, 2015 - Vodafone România deschide un nou Centru de Relaţii cu Clienţii, în Craiova, şi creează locuri de muncă pentru peste 100 de tineri, studenţi şi proaspăt absolvenţi, până la sfârşitul lunii ianuarie, 2016.

“Investim în permanență în a oferi o experienţă superioară a serviciilor de relaţii cu clienţii, iar deschiderea centrului din Craiova face parte din strategia noastră de regionalizare, pentru a fi mai aproape de toţi utilizatorii noştri şi mai uşor accesibili. Mai mult decât atât, investim în perfecţionarea tinerilor care lucrează deja alături de noi în Craiova şi ne dorim să dublăm numărul membrilor echipei, până la sfârşitul lunii ianuarie, anul viitor”, a declarat Ana Alexe, Director, Customer Operations, Vodafone România.

În prezent, aproximativ 50 de tineri lucrează deja în centrul nou deschis şi beneficiază de numeroase programe de pregătire şi dezvoltare a competenţelor, iar numărul acestora se va dubla până la data de 31 ianuarie 2016.

Ca un prim pas, noii angajaţi vor răspunde solicitărilor abonaţilor persoane fizice, iar ulterior, aria serviciilor de suport furnizate de echipa din Craiova se va extinde.

Pentru extinderea echipei Centrului de Relaţii cu Clienţii din Craiova, Vodafone România va recruta tineri cu foarte bune abilităţi de comunicare, lucru pe calculator şi asimilare a informaţiilor. Toţi noii angajaţi vor beneficia de pregătire amănunţită, într-un program de până la patru săptămâni.

Pentru mai multe informaţii despre poziţiile disponibile în cadrul noului centru de relaţii cu clienţii, puteţi accesa www.vodafone.ro/cariere.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.