Se încarcă...

Vodafone conduce în clasamentul M2M al Analysys Mason, pentru a patra oară consecutiv

Bucureşti, 6 iulie 2015 – Vodafone este cel mai bun furnizor de servicii de comunicaţii Machine to Machine (M2M) din lume, pentru a patra oară consecutiv, potrivit unei cercetări independente efectuate de Analysys Mason.

Clasamentul Analysys Mason M2M Scorecard furnizează o analiză independenta, amănunţită, în privinţa atributelor şi capabilităţilor celor mai importanţi furnizori de soluţii de comunicaţii din lume. Fiecare furnizor este evaluat în funcţie de cinci criterii, iar Vodafone este singura companie plasată pe prima poziţie la toate cele cinci secţiuni, conducând clasamentul încă de la prima ediţie, din 2011.

“Puţini operatori globali furnizează servicii M2M la cel mai înalt nivel, ceea ce face dificil procesul de a îl identifica pe cel mai bun. Vodafone gestionează cel mai mare număr de conexiuni, ceea ce reprezintă cel mai clar parametru, relevant ca amploare şi execuţie. De asemenea, are parteneriate de calitate, cabilități ale reţelei şi claritate a viziunii, printre alte atribute remarcabile”, a spus Morgan Mullooly, Analysys Mason.

“Suntem încântaţi că strategia, viziunea şi amploarea dezvoltărilor ne-au menţinut pe prima poziţie în clasament pentru un interval record – de patru ani”, a spus Erik Brenneis Director M2M, Vodafone.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.