Se încarcă...

La un an de Supernet 4G, Vodafone anunţă cea mai mare experienţă de internet gratuit din România

  • În primul an de la lansarea Supernet™ 4G, viteza de download pentru conexiunile de date mobile a crescut cu 110%, în timp ce viteza de upload a avut un avans de 61%
  • 60 milioane de ore de video streaming acumulate într-un an, în Supernet™ 4G
  • Peste 100 milioane de conexiuni de internet au fost protejate zilnic, în Supernet™ 4G
  • Vodafone România va oferi clienţilor săi trafic de date gratuit şi nelimitat, în weekend-ul 12-13 septembrie

 

Bucureşti, 2 Septembrie, 2015 – La un an de la lansarea Supernet™ 4G, Vodafone România oferă cea mai mare experienţă de internet gratuit din România. În weekend-ul 12-13 septembrie, toţi utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe internet timp de două zile, gratuit şi nelimitat.

Într-un an, Supernet™ 4G, inovaţia propusă de Vodafone România în utilizarea serviciilor de Internet mobil, a asigurat utilizatorilor o experienţă superioară, viteze ridicate, stabilitate crescută şi o protecţie completă a conexiunilor de date.

De la lansarea Supernet™ 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” şi 600.000 viruşi au fost blocaţi, iar zilnic, au fost protejate 100 milioane de conexiuni de internet, prin SecurityPro 2.0. şi MaxProtect. Din luna septembrie 2014 până astăzi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de conţinut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload şi download au crescut, datorită inovaţiei exclusive UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, în timp ce viteză de upload a înregistrat un avans de 61%.

Din septembrie anul trecut, de când am lansat Supernet™ 4G, am înregistrat creşteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce în ce mai accesibilă, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la reţeaua noastră. Ştim deja că utilizatorii consumă din ce în ce mai multe date, dar când ne uităm la cifre, vedem că traficul de date creşte, într-adevăr, într-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date în reţeaua noastră a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G  a crescut de 15 ori, în aceeaşi perioada. Vom continuă să furnizăm clienţilor noştri, prin Supernet™ 4G, cea mai bună experienţă de internet mobil.” a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone România.

Supernet™ 4G este o combinaţie unică de algoritmi, tehnologii şi frecvențe, ce poate fi folosită în diverse scopuri. Am început cu viteze ridicate pentru toţi clienţii noştri, am continuat cu o stabilitate superioară a conexiunii de Internet, pentru streaming şi browsing optimizat. Acum, Supernet™ celebrează aceste realizări, aducându-i pe utilizatori, în acelaşi timp, pe internet. Timp de două zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experienţa Supernet™ 4G, fără costuri suplimentare şi fără limite. Astfel, le mulţumim tuturor pentru că sunt alături de noi, prin cele două zile în care le vom oferi cea mai mare experienţă de internet gratuit din România”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Acoperirea 4G a Vodafone România cuprinde acum 2.500 de localităţi şi primele 100 de oraşe din ţară. Totodată, reţeaua 4G a Vodafone România acoperă toate cele 41 de reşedinţe de judeţ, în proporţie de 100%. În plus, acoperirea 4G+ a Vodafone România dispune de o implementare unică de spectru, oferind cea mai bună combinaţie de viteze şi acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum în nouă oraşe: Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Galaţi şi Ploieşti.

Totodată, Vodafone România, lider al serviciilor de roaming 4G, îşi extinde acoperirea la 64 de ţări din întreaga lume, în care utilizatorii săi au acces la serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming.

Sub sloganul “Românii recomandă Supernet™ 4G”, campania de comunicare Supernet™ 4G vorbeşte despre momente autentice din vieţile românilor, momente în care contează să fii conectat cu cei apropiaţi. Nouă platforma de comunicare va conţine poveşti simple, dar surprinzătoare, ce vor transmite un mesaj clar: întotdeauna atunci când contează, românii pot conta pe reţea pentru a rămâne conectaţi. Noua campanie de comunicare a Supernet™ 4G se desfăşoară în mediul print, TV, online şi outdoor.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.