Se încarcă...

Cu noua aplicaţie Vodafone Backup Plus, Utilizatorii Vodafone beneficiază de 25 GB spaţiu de stocare în cloud

Bucureşti, 23 iulie 2015 – Vodafone România lansează noua aplicaţie pentru mobil Vodafone Backup+, ce oferă tuturor utilizatorilor un spaţiu de stocare în cloud de 25 GB, pentru un an, fără costuri suplimentare.

Aplicaţia, compatibilă cu smartphone-urile şi tabletele cu sistemele de operare Android şi iOS, funcţionează prin intermediul platformei Dropbox, iar spaţiul de stocare de 25 GB este disponibil pentru toţi utilizatorii Vodafone care sunt clienţi noi ai serviciului Dropbox.

Prin intermediul aplicaţiei Vodafone Backup+, utilizatorii îşi pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile şi fişierele audio în cloud, iar acestea rămân în siguranţă inclusiv în situaţia pierderii sau a schimbării terminalului, fiind sincronizate şi organizate automat într-un nou smartphone sau tabletă.

Mai multe informaţii despre noua aplicaţie sunt disponibile pe pagina https://www.vodafone.ro/backupplus. Vodafone România are cel mai extins portofoliu de aplicaţii mobile de pe piaţă, cu peste 4 milioane de descărcări şi peste 35 de aplicaţii disponibile.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.