Se încarcă...

Soluţii de supraveghere video, în portofoliul Vodafone România

  • Vodafone România furnizează clienţilor companii servicii complete de supraveghere video (VSaaS), la cheie, printr-o platforma centralizată, prin modelul cloud privat

Bucureşti, 16 iulie 2015 – Vodafone România furnizează clienţilor persoane juridice servicii complete de supraveghere video (VSaaS), ce acoperă toate nevoile de monitorizare, printr-o platformă centralizată, care funcţionează prin modelul cloud privat*.

“Ne dorim să preluăm presiunea resimţită de clienţi în privinţa costurilor supravegherii şi, de acum, le oferim un serviciu complet – de la conectivitate, până la echipamentele fizice, instalarea acestora, găzduirea şi stocarea informaţiilor. Astfel, oferim o soluţie de supraveghere video la cheie, centralizată, prin modelul cloud privat, pentru numeroase tipuri de companii, de la cele active în retail, până la domeniul bancar şi manufactură”, a declarat Markus Lăuse, Director, Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Noile soluţii de supraveghere video generează un avantaj competitiv pentru clienţi, prin îmbinarea calităţii reţelei Vodafone România, certificată pentru cele mai bune rezultate de voce şi date între operatorii de telefonie mobile din România, cu un software de management video (VMS) recunoscut la nivel mondial. Soluţiile de supraveghere sunt complet integrabile la nivel centralizat, spre exemplu, cu modulele de control al accesului, detecţie a incendiilor sau identificare a numerelor de înmatriculare, securizând astfel întregul perimetru al punctelor de lucru ale clienţilor.

De asemenea, companiile care optează pentru soluţiile de supraveghere video beneficiază de serviciile Vodafone România, companie certificată pentru capacitatea de recuperare şi continuitate a operaţiunilor sale, în situaţii neprevăzute. Vodafone România a fost certificată recent pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Astfel, Vodafone devine una dintre primele companii din România şi primul operator telecom din ţară care primeşte această certificare. De asemenea, Vodafone România este certificată pentru Management-ul Calităţii cu ISO 9001, tot de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).

*Cloud privat reprezintă modelul de cloud care implică un mediu distinct şi securizat, în care doar un client specific poate activă.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.