Se încarcă...

Smartphone-ul LG G Flex2 este disponibil la pre-comandă, pentru toţi utilizatorii Vodafone

  • Până în dată de 19 martie, clienţii Vodafone România pot pre-comanda terminalul LG G Flex2, la preţuri începând cu 1 euro (TVA inclus), împreună cu RED 59
  • Utilizatorii Vodafone vor putea opta, în premieră în România, şi pentru noul smartphone LG Leon 4G

Bucureşti, România – 3 martie 2015 – Începând de astăzi, utilizatorii Vodafone România pot înregistra pre-comenzile pentru noul LG G Flex2. Noul smartphone este disponibil la pre-comandă online, împreună cu abonamentul RED 39, la preţul de 199 euro (TVA inclus).

Utilizatorii care vor achiziţiona noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD Kingston, de 16 Gb. În plus, toţi utilizatorii care înregistrează o pre-comandă pentru smartphone-ul LG G Flex2, în perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, şi o carcasă specială.

LG G Flex2 se distinge printr-un aspect elegant, o formă unică, performanţă ridicată şi o experienţă îmbunătăţită de utilizare. Terminalul dispune de un procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810 şi de un ecran Plastic-OLED Full HD de 5,5 inci. Ecranul este integrat într-o carcasăcurbată şi este dotat cu o tehnologie de auto-reparare, ce poate corecta zgârieturile superficiale, în câteva secunde. Datorită funcţiei Fast Charge, smartphone-ul permite încărcarea bateriei de 3000mAh până la aproape 50%, în aproximativ jumătate de oră.

Noul smartphone LG G Flex2 poate fi pre-comandat pe site-ul Vodafone România, la adresa: https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/lg-g-flex-2-titan-card16

În plus, clienţii Vodafone vor putea opta, în premieră în România, şi pentru noul LG Leon 4G. Terminalul, ce funcţionează cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop şi oferă un ecran generos, de 4,5 inci, va fi disponibil în curând în portofoliul companiei.

Recent, Vodafone România a obţinut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât şi pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfăşurat de auditorul independent P3 communications. În urma dezvoltărilor continue ale Supernet™ 4G şi a extinderii reţelei 4G, utilizatorii Vodafone România se bucură acum de cea mai bună experienţă de voce şi date, în reţelele 2G, 3G şi 4G. Această este cea de-a cincea certificare furnizată companiei Vodafone România de către P3 communications, în urmă măsurătorilor performanţei reţelei.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.