Se încarcă...

Red & Black weekend vine la Vodafone cu reduceri de până la 100% la telefoane şi bonusuri de internet, pentru abonaţi

Bucureşti, 19 noiembrie 2015 – În perioada 20-22 noiembrie, Vodafone România va oferi utilizatorilor săi preţuri speciale pentru terminale de tip smartphone, reduse cu până la 100%, plus cadouri şi bonusuri de date de până la 50 GB, valabile timp de 6 luni. În plus, în acest weekend special denumit “Red & Black weekend”, toate magazinele din reţeaua Vodafone România vor avea program prelungit.

Astfel, utilizatorii pot opta pentru pachetul format din abonamentul SUPER RED 19, împreună cu:

  • Smartphone-ul Vodafone Smart Ultra 6, redus de la 44 de euro la 0 euro
  • Sau smartphone-ul Huawei P8 Lite, redus de la 49 euro la 0 euro, plus boxa Huawei (cadou), ce se poate conecta prin Bluetooth pentru a reda muzica preferată.

Beneficii suplimentare sunt disponibile şi pentru clienţii care încheie sau reînnoiesc un abonament de internet mobil, astfel: o reducere de 2 EUR (TVA inclus), valabilă la preţul abonamentelor (Smart Net 10, Smart Net 11, Smart Net 12, Super Smart Net 16, Smart Net 19, Super Smart Net 30) cu tabletă, în rate, pe toată perioada contractuală.

În plus, în perioada 20-30 noiembrie, clienţii noi sau cei care îşi reînnoiesc abonamentul SMART sau RED vor beneficia de un bonus de trafic de date, valabil 6 luni de la activare, astfel:

  • 25 GB pentru cei care optează pentru RED 16, SUPER RED 19
  • 50 GB pentru cei care optează pentru un plan tarifar, începând cu SUPER RED 25.

Clienţii care îşi achiziţionează sau reînnoiesc un abonament SMART (Smart 8, Smart 10, Smart 11), RED (RED 13, RED 14, RED 16) sau un abonament de internet mobil pentru laptop sau tabletă (Smart Net 10 sau Smart Net 11) primesc acces la aplicaţia HBO GO, timp de 3 luni, fără costuri suplimentare.

Mai multe informaţii despre promoţia "Red & Black weekend” puteţi găsi pe: https://www.vodafone.ro/personal/campanii/red-and-black/index.htm

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 57 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 septembrie 2015, Vodafone avea 454 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12,5 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.