Se încarcă...

La Cartela Vodafone, Românii vorbesc nelimitat, fără costuri suplimentare, cu rudele şi prietenii lor aflaţi în Italia şi Spania

  • Noua promoţie este valabilă pentru 10 numere prestabilite

Bucureşti, 24 iunie 2015 – Vodafone România anunţă o nouă ofertă promoţională adresată românilor care se află în Italia sau Spania şi rudelor, prietenilor sau partenerilor lor de afaceri, din România. Astfel, românii care activează Cartela Vodafone, cu extraoptiuni de minim 6 EURO credit, vor putea vorbi nelimitat cu rudele sau prietenii aflaţi în Italia sau Spania, fără costuri suplimentare. Destinatarii apelurilor iniţiate din reţeaua Vodafone România trebuie să deţină un număr mobil în reţeaua Vodafone Italia sau Vodafone Spania, pe cartelă prepaid sau abonament.

Venim acum cu o ofertă puternică pentru utilizatorii Cartelei Vodafone: Vodafone România, Vodafone Italia şi Vodafone Spania devin o singură reţea, iar clienţii noştri pot vorbi nelimitat în Italia şi Spania, două dintre ţările de care românii se simt ataşaţi şi de care îi leagă atâtea similitudini culturale. Sunt mulţi români astăzi care aleg să trăiască în Italia sau Spania şi cu toţii îşi doresc să păstreze legătură cu cei dragi de acasă. Le oferim astfel posibilitatea prietenilor, familiilor şi rudelor din România de a comunica fără griji cu cei plecaţi din ţară, fără costuri suplimentare şi îi ajutăm ca, în felul acesta, distanţa dintre ei să devină din ce în ce mai mică”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Utilizatorii pot înregistra până la 10 numere din reţelele Vodafone Italia sau Spania cu care pot vorbi fără costuri suplimentare, iar înregistrarea numerelor se face în MyVodafone, prin SMS la 2800 sau apelând *100#. Cele 10 numere prestabilite pot fi modificate, în limita a 10 modificări/lună. Numerele eligibile pot fi numere mobile înregistrate în reţelele Vodafone Italia şi Vodafone Spania, cu excepţia numerelor scurte. Oferta este valabilă până pe 31 august 2015, doar pe teritoriul României şi nu poate fi folosită atunci când utilizatorul se află în roaming, în afară ţării.

Portofoliul valabil pentru Cartela Vodafone este disponibil aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1

În plus, clienţii Cartelei Vodafone care activează extraopțiuni de minim 8 EURO se pot bucură de o experienţă video completă, având acces gratuit, timp de 2 luni, la peste 2000 de ore de filme şi seriale, cu HBO GO.

Oferta este disponibilă şi pentru clienţii pe baza de abonament

Şi abonaţii Vodafone România pot beneficia de convorbiri nelimitate, în reţelele Vodafone Italia şi Vodafone Spania. Oferta este inclusă în planul tarifar pentru clienţii care încheie un abonament nou sau reînnoiesc un contract existent, începând cu SMART 10. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site: https://www.vodafone.ro/international.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 446 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.