Se încarcă...

Fundația Vodafone relansează Blogul Faptelor Bune

Fundatia Vodafone Romania

Dragii noştri,

Această scrisoare vă aduce gândurile noastre bune şi ne-am bucură dacă voi, la rândul vostru, le-aţi transmite mai departe, pentru ca ele să ajungă la cât mai mulţi oameni, în cât mai multe locuri din toată ţară.

De 17 ani suntem alături de cei bolnavi, de persoanele cu nevoi speciale, sprijinim educaţia copiilor şi tinerilor, încurajăm voluntariatul şi implicarea socială, ajutăm vârstnici şi familii dezavantajate.

Ne dorim să îmbunătăţim vieţile românilor şi să mobilizăm schimbarea în comunităţile defavorizate şi de aceea este important să putem povesti despre tot ceea ce facem. Din această dorinţă, de a povesti, am relansat blogul nostru, Blogul FAPTELOR BUNE, în haine noi şi cu o abordare nouă.

Ştim că putem da cu toţii o mâna de ajutor acolo unde este nevoie şi că uneori şi un gest mic poate aduce o schimbare importantă, iar când se adună mai multe asemenea gesturi mici, se pot muta munţii din loc.

Începând cu 7 decembrie, va aşteptăm pe http://fundatiavodafone-blog.ro/, Blogul FAPTELOR BUNE, oricând veţi dori să aflaţi ce am mai făcut, pentru că e uşor să faci o fapta bună, fără un motiv anume, fără campanii complicate şi fără exces de publicitate

Cu prietenie,
Fundatia VODAFONE Romania

Data
07.12.2015