Se încarcă...

Cu M-Pesa, utilizatorii Vodafone România pot primi bani, din străinătate, prin Azimo şi WorldRemit

Bucureşti, Decembrie 10, 2015 – În parteneriat cu Azimo şi WorldRemit, doi dintre cei mai importanţi operatori de transfer digital de bani, la nivel internaţional, Vodafone România introduce un nou serviciu pentru clienţii săi – serviciul de transfer internaţional de bani prin Vodafone M-Pesa. Într-un mod sigur şi inovator, noul serviciu facilitează transferurile de bani din străinătate, de la orice persoană din Europa, Statele Unite ale Americii şi Canada către orice client de servicii mobile al Vodafone România.

Utilizatorii Vodafone România care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiţi în peste 2.100 de locaţii semnalizate M-Pesa, din întreaga ţară, sau îi pot folosi pentru a plăti, direct de pe mobil, facturi de utilităţi, pentru a face plata la diverşi comercianţi sau pentru reîncărcarea Cartelei Vodafone. Utilizatorii Vodafone România care nu deţin un cont M-Pesa vor avea acces la fonduri după ce se înregistrează pentru serviciul M-Pesa, la cea mai apropiată locaţie Vodafone M-Pesa.

Le oferim clienţilor noştri un serviciu inovator care este sigur, rapid şi la un preţ competitiv. Serviciul de transfer internaţional prin Vodafone M-Pesa este prima platformă mobilă pe piaţă din România care le permite românilor să primească bani din străinătate - din ţări europene sau din Statele Unite ale Americii şi Canada - şi să acceseze fondurile imediat, la orice oră şi în orice zi a săptămânii. Mai mult, clienţii noştri care folosesc acest serviciu le pot mulţumi celor care le-au trimis bani, din străinătate, folosindu-se de traficul de date şi minutele internaţionale gratuite, oferite drept bonus pentru fiecare tranzacţie. Aşadar, odată cu acest parteneriat dintre Vodafone M-Pesa, pe de o parte şi Azimo şi WorldRemit, de cealaltă parte, primirea unor sume de bani din străinătate devine mai uşoară şi mai convenabilă. ” a spus Valentin Ştefan, Director, Business Development, Vodafone România.

Clienţii Vodafone România pot accesa şi folosi fondurile în timp real, imediat ce tranzacţia este confirmată printr-un SMS pe telefonul mobil al beneficiarului. În plus, utilizatorii beneficiază de o serie de avantaje: serviciul este uşor de utilizat, nu se percep comisioane suplimentare în cazul plăţilor directe din contul M-Pesa, iar utilizatorul este notificat imediat ce tranzacţia este confirmată.

Promoţional, primul transfer către România, folosind funcţia “mobile wallet”/ “portofel digital” de la Azimo sau WorldRemit, va fi gratuit, iar următoarele tranzacţii vor beneficia de comisioane avantajoase.

Despre M-Pesa în România: România a fost prima ţară europeană în care serviciul M-Pesa a devenit disponibil, în martie 2014, pentru orice client Vodafone, abonat sau utilizator de Cartelă, indiferent de tipul de telefon folosit. M-Pesa funcţionează prin intermediul unei platforme tehnologice inovatoare, cu un nivel ridicat de securitate. Serviciul poate fi activat, gratuit, de către orice client Vodafone cu vârstă de peste 14 ani, la orice magazin afiliat M-Pesa. În acest moment, serviciul M-Pesa este disponibil într-o reţea de peste 2100 locaţii - magazinele Vodafone, ale partenerilor săi şi locaţii Rompetrol, plus în cele peste 1000 de locaţii self-service. Lista completă a locaţiilor M-Pesa este disponibilă la www.m-pesa.ro, la *789 sau în aplicaţia mobilă. Mai multe informaţii despre cum poate fi activat un cont M-Pesa, găsiţi pe site-ul www.m-pesa.ro.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 57 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 septembrie 2015, Vodafone avea 454 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12,5 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

Azimo este un serviciu de transfer digital de bani, care schimbă modul în care oamenii din întreaga lume trimit bani. Azimo, un serviciu onest şi transparent, oferă cel mai ieftin şi cel mai uşor mod de a trimite bani către peste 195 de ţări din întreaga lume, de pe orice terminal conectat la internet. Cu sediul central la Londra, Azimo pune la dispoziţia utilizatorilor o soluţie rapidă, sigură şi convenabilă, ce oferă o alternativă la modalităţile tradiţionale de transfer de bani. Ca lider pe zona de transferuri mobile şi digitale de bani, Azimo dispune o reţea complexă, acoperind peste 190 ţări şi peste 70 de monede. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.azimo.com

WorldRemit schimbă modul în care oamenii pot trimite bani:

  • Este uşor – utilizatorul foloseşte direct aplicaţia sau site-ul, fără intermediere din partea unor agenţi
  • Transferurile de bani sunt rapide – banii se pot trimite la fel de simplu că trimiterea unui mesaj.
  • Există o varietate de posibilităţi de a primi şi folosi banii (portofel digital pe telefonul mobil, transfer bancar, ridicare numerar din locaţii autorizate şi reîncărcare cartele prepaid).
  • Disponibil în peste 50 de ţări şi peste 125 de destinaţii
  • Sediul WorldRemit se află în Londra, Marea Britanie, cu birouri regionale în Statele Unite ale Americii, Canada, Japonia, Australia şi Noua Zeelandă. Pentru mai multe informaţii: https://www.worldremit.com/en/about-us