Se încarcă...

Competitia de inot Motivation-Vodafone, la cea de-a sasea editie

  • Peste 50 de iubitori ai sportului, persoane cu dizabilităţi, angajaţi Vodafone România şi reprezentanţi ai Fundaţiei Motivation România au participat la competiţie

Bucureşti, 26 iunie 2015 – Fundaţia Motivation România împreună cu Fundaţia Vodafone România au organizat joi, 25 iunie, cea de-a şasea ediţie a competiţiei anuale de înot Motivation-Vodafone, la Bazinul Olimpic Lia Manoliu. La eveniment au participat peste 50 de iubitori ai sportului, persoane cu şi fără dizabilităţi.

Utilizatori de scaune rulante, sportivi cu dizabilităţi intelectuale şi persoane fără dizabilităţi au înotat câte o ştafeta de două bazine a 50 de metri. S-au întrecut şase echipe de înotători. Fiecare echipa a fost formată din şapte persoane, după cum urmează: câte trei angajaţi Vodafone, doi reprezentanţi ai Fundaţiei Motivation România - dintre care un utilizator de scaun rulant şi o persoană fără dizabilităţi – şi câte doi sportivi cu dizabilităţi intelectuale. Scopul evenimentului este acela de a promova sportul că modalitate de relaxare şi de integrare socială, precum şi abilităţile persoanelor cu nevoi speciale.

De peste 13 ani, împreună cu Fundaţia Motivation România, susţinem iniţiative pilot şi proiecte prin intermediul cărora oferim şanse egale persoanelor cu dizabilităţi şi oferim accesul la servicii de specialitate şi echipamente de mobilitate personalizate. Mai mult decât atât, ne bucură şi suntem mândri că voluntarii Vodafone răspund de fiecare dată şi se implică, în număr mare, în evenimentele sportive organizate în parteneriat cu Fundaţia Motivation”, a spus Angela Galeta, Director Fundaţia Vodafone România..

Evenimentul de înot Motivation-Vodafone este un prilej de a sărbători împreună libertatea de mişcare, de a împărtăşi pasiunea pentru sport şi de a promova abilităţile persoanelor cu dizabilităţi. Sunt mulţi aceia cărora trebuie să le mulţumim că am ajuns la ediţia a şasea a acestui eveniment: Fundaţiei Vodafone România, tuturor înotătorilor de la Vodafone, Motivation şi Special Olympics, voluntarilor de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport”, a spus Cristian Ispas, Director General al Fundatiei Motivation Romania..

Mai mult decat o competitie, evenimentul de inot Motivation-Vodafone este o intalnire intre prieteni. Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Fundatiei Vodafone Romania.

Fundaţia Vodafone România susţine Fundaţia Motivation România de 14 ani pentru donarea de scaune rulante copiilor cu dizabilităţi din întreagă ţară şi pentru dezvoltarea oportunităţilor de terapie ocupaţională pentru tineri cu dizabilităţi severe dezinstitutionalizaţi în casele de tip familial Motivation. 

Fundaţia Vodafone România susţine Fundaţia Motivation România de 14 ani pentru donarea de scaune rulante copiilor cu dizabilităţi din întreagă ţară şi pentru dezvoltarea oportunităţilor de terapie ocupaţională pentru tineri cu dizabilităţi severe dezinstitutionalizaţi în casele de tip familial Motivation.

Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro.

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie non-guvernamentală românească cu statut caritabil, distinctă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.

Fundaţia Motivation România este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 1995 pentru a oferi scaune rulante personalizate şi servicii de viaţă independenţa persoanelor cu dizabilităţi din România. Începând din 2003, Motivation oferă servicii rezidenţiale şi educative în comunitate pentru 37 de copii şi tineri cu dizabilităţi severe transferaţi dintr-un centru de plasament. Unii dintre tinerii cu dizabilităţi din casele de tip familial Motivation participa la competiţii sportive naţionale şi internaţionale Special Olympics.

Pentru informaţii suplimentare, va rugăm să o contactaţi pe Codruţa Hedesiu – Coordonator Comunicare, Fundaţia Motivation România, tel: 0730.190.928, e-mail: c.hedesiu@motivation.ro .