Se încarcă...

Abonaţii Vodafone România se pot bucură de o experienţă muzicală completă, cu până la patru luni de internet nelimitat

Bucureşti, 6 Aprilie, 2015 – Vodafone România oferă de acum abonaţilor săi o experienţă muzicală completă, cu până la patru luni de internet nelimitat, în reţeaua sa performantă 4G.

“Reţeaua noastră 4G a fost deja certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă. Acum, le oferim utilizatorilor noştri o experienţă cu adevărat nelimitată, fără bariere de trafic timp de până la patru luni, astfel încât să se poată bucura de serviciile de streaming, să asculte muzică prin aplicaţia Zonga sau să ruleze conţinut video pe YouTube, fără să îşi facă griji privind depăşirea traficului. Astfel, fiecare abonat Vodafone poate beneficia din plin, de acum, de avantajele reţelei noastre şi de inovaţiile aduse de Supernet ™4G”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Promoţional, Bonusul Nelimitat este de acum disponibil pentru toţi utilizatorii care semnează sau prelungesc un abonament Easy, Smart sau RED pentru smartphone-uri, precum şi un abonament de internet mobil, pentru laptop-uri şi tablete. Bonusul de internet nelimitat este gratuit şi este valabil 4 luni pentru toate abonamentele RED, respectiv 2 luni pentru abonamentele Easy şi Smart, începând cu 7 Euro/ lună, precum şi pentru abonamentele de internet mobil.

Mai mult, abonaţii Smart beneficiază acum şi de minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, valabile timp de 2 luni, parte din acelaşi Bonus Nelimitat. Detalii despre activarea bonusului sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-şi-tarife/index.htm.

În plus, abonamentele cu smartphone sau tabletă din portofoliul Vodafone România, de la Smart 9 la RED 19, oferă acces gratuit la muzică românească, în aplicaţia Zonga powered by Vodafone, timp de doi ani. Abonamentele RED 25, RED 39 şi RED 59 permit, tot pe întreagă perioada contractuală, acces gratuit la Zonga Premium, ce oferă atât conţinut local, cât şi internaţional.

Zonga, primul serviciu românesc care oferă un extins conţinut muzical, include acum peste 27 de milioane de melodii şi pune la dispoziţia utilizatorilor albumele a peste două milioane de artişti români şi străini. Zonga a înregistrat o creştere a ratei de utilizare a aplicaţiei pentru mobil de peste 20% în decembrie 2014, iar ascultările pe mobil, în special pe smartphone-urile cu Android, au înregistrat o creştere 65%, la sfârşitul anului 2014.

Prin noua promoţie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la preţul de 0 Euro, cu abonamentul RED 19, prin programul 4G Smart BuyBack. Şi noul LG Leon 4G poate fi achiziţionat la preţul de 0 Euro cu abonamentul Smart 15, pe doi ani, prin programul 4G Smart Buyback.

Utilizatorii care doresc să achiziţioneze o tabletă pot opta pentru pachetul promoţional Samsung Galaxy Tab 4 10.1, cu avans 0 Euro, împreună cu abonamentul Smart Net 10, pe doi ani, plus o rată lunară de 9 Euro.

Mai multe informaţii privind portofoliul de abonamente Vodafone şi oferta de telefoane sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/shop/ .

Noua promoţie este susţinută de campania de comunicare sub sloganul “YouTube nelimitat pe smartphone şi tabletă”, parte integrantă a platformei Românii au iniţiativă.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.