Se încarcă...

Vodafone semnează noi parteneriate pentru vânzarea serviciilor de Mobile Advertising

  • Serviciile de Mobile Advertising AdPlus ale Vodafone România vor fi vândute în parteneriat cu Httpool, Mediapost Hitmail, Tarsago Romania și Mobuy
  • Prin noile parteneriate de vânzare, serviciile de Mobile Advertising beneficiază de o mai bună acoperire în țară

București, 16 Iulie 2014 – Vodafone România a semnat noi parteneriate pentru vânzarea soluțiilor de Mobile Advertising, prin care gama de servicii AdPlus beneficiază de o mai bună acoperire în țară.

Astfel, serviciile de publicitate bazate pe canalele SMS și MMS vor fi reprezentate la vânzare de Httpool Online and Mobile Advertising și de Mediapost Hitmail. De asemenea, Tarsago România devine partener exclusiv pentru vânzarea serviciilor de publicitate prin Bill Insert (pliante introduse în facturile tipărite Vodafone), iar Mobuy continuă să fie partener exclusiv al aplicației pentru smartphone care aduce utilizatorii mai aproape de brand-urile lor preferate. Aplicația Mobuy poate fi descărcată gratuit din Google Play și Appstore.

“Prin extinderea relațiilor cu noii parteneri, dorim să impulsionăm piața locală de Mobile Advertising. Vodafone își continuă planurile de extindere și de inovare pornite în urmă cu peste cinci ani și va investi în acest segment, atât din punct de vedere tehnologic, cât și al diversității ofertelor din portofoliu,”, a spus Horațiu Dimulescu, Manager M-Commerce & Wholesale, Vodafone România.

Serviciul de Mobile Advertising oferă posibilitatea de a transmite mesaje comerciale și conținut personalizat clienților Vodafone, prin diverse canale media (SMS Push, SMS insert, MMS Push, Bill insert, aplicația Mobuy). De asemenea, serviciul permite selectarea precisă a audienței, în funcţie de multiple criterii de segmentare actualizate frecvent, alegerea momentului expunerii la mesaj, precum și opțiunea de a realiza campanii interactive cu răspuns în timp real.

Pentru activarea serviciului AdPlus, clienții Vodafone România pot suna gratuit la numărul de telefon *567. Doar clienții Vodafone România care optează pentru activarea serviciului AdPlus pot primi mesaje comerciale pe telefonul mobil.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup internațional de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienți, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.