Se încarcă...

De astăzi, 4 noiembrie, Vodafone România oferă iPad Air 2 şi iPad mini 3

Vodafone România anunţă astăzi că va oferi iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date şi iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date, începând din dată de 4 noiembrie. Noile tablete iPad sunt disponibile la Vodafone România, împreună cu o serie de planuri tarifare avantajoase, care le vor permite utilizatorilor să aibă acces la viteză 4G.

iPad Air 2, cea mai subţire tabletă din lume, cântăreşte mai puţin de 500 grame şi vine cu o serie de dotări speciale, cum ar fi ecran Reţină anti-reflective, camerele iSight şi FaceTime HD pentru fotografii şi filme de cea mai bună calitate, a două generaţie de procesor A8X de 64 biţi, capabilitate Wi-Fi, compatibilitate 4G şi senzorul revoluţionar Touch ID care poate identifica amprenta digitală. Nouă tabletă este subţire şi uşoară, iar experienţă utilizării este una inedită, cu atât mai mult cu cât oferă acces la peste 675.000 de aplicaţii dezvoltate special pentru acest terminal revoluţionar. Cele mai noi tablete de la Apple sunt disponibile în următoarele versiuni de culoare: auriu, argintiu şi gri metalic.

Noile tablete sunt puse în valoare de Supernet™, o inovaţie în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescută şi protecţie completă, pentru o experienţă superioară de utilizare.

Noile iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date şi iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date sunt disponibile în întreagă reţea de magazine Vodafone şi online, pe www.vodafone.ro.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.ro/ipad.
Pentru mai multe informaţii despre iPad, accesaţi www.apple.com/ipad.