Se încarcă...

Vodafone România lansează Supernet™

  • Supernet™ reprezintă o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, furnizată prin intermediul implementărilor majore din rețeaua noastră
  • UltraSpeed™ folosește o tehnologie și o arhitectură exclusivă Vodafone, care asigură o conexiune autentică broadband, de viteză superioară
  • XStream™ asigură o remarcabilă experiență video, cu o conexiune instantanee, bazată pe stabilitatea superioară a conexiunii de Internet
  • MaxProtect™ este o inovație ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluție completă de securitate la nivel de rețea, ce protejează informațiile personale
  • SecurityPro 2.0™ îndeplinește cerințele de Securitate ale tuturor companiilor, permițând proprietarilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în rândul angajaților

București, 8 septembrie, 2014 - De astăzi, Vodafone România lansează Supernet™, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiența superioară de utilizare.

“Supernet™ reprezintă cel mai bine puterea rețelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinata să ofere clienților noștri o experiență remarcabilă de utilizare a smartphone-urilor. Este felul nostru de a transforma smartphone-urile clienților noștri în terminale și mai inteligente, fără costuri suplimentare. Supernet™ începe cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, și continuă cu o stabilitate superioară a conexiunii de Internet, pentru streaming și browsing optimizat. Supernet™ înseamnă, de asemenea, și o soluție de securitate, localizată la nivel de rețea, care furnizează protecție pentru utilizatorii Vodafone, clienți business sau individuali. Lansarea de astăzi face parte din strategia noastră permanentă, ce are ca rol furnizarea celei mai bune experiențe clientilor noștri”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

UltraSpeed™, unul dintre pilonii principali ai Supernet™, folosește o tehnologie și arhitectură exclusivă Vodafone, care asigură o experiență broadband autentică, de viteză superioară. Astfel, începând de acum, toți utilizatorii Vodafone beneficiază de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc substanțial, până la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiază de viteze de download de până la 300 Mbps.

XStream™ furnizează o experiență video desăvârșită, cu o conexiune instantanee, bazată pe stabilitatea superioară a conexiunii de Internet pentru browsing, descărcare de fișiere și streaming. XStream™ funcționează prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare, precum și prin rețeaua All-IP a Vodafone, ce asigură o experiență superioară de streaming.

MaxProtect™ este o inovație ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluție completă de securitate la nivel de rețea, pentru orice terminal: smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în rețeaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil tuturor clienților Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicații. Serviciul asigură protecție antivirus, anti-phishing, și antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin rețeaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil gratuit pentru toți abonații RED, pe întreaga durată contractuală. Și pentru ceilalți abonați, serviciul este gratuit, pentru o perioadă de șase luni.

SecurityPro 2.0™ îndeplinește cerințele de Securitate ale tuturor companiilor, permițând angajatorilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiilor, în rețeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc Soluția de Securitate direct din rețeaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejată, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajații vor putea, de asemenea, sa navigheze pe Internet fără grija virușilor sau a pierderii datelor companiei.

Campania de comunicare a lansării Supernet™ se desfășoară în mediul print, TV, radio, online și outdoor. Campania are ca protagoniști membrii unei familii obișnuite, care descoperă, rând pe rând, beneficiile Supernet™. Mai multe informații despre nouă campanie de comunicare sunt disponibile la www.vodafone.ro.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienți, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.