Se încarcă...

Vodafone România îşi extinde acoperirea internaţională a serviciilor de roaming 4G, la 33 de ţări

  • Vodafone, lider al serviciilor de roaming 4G, îşi extinde acoperirea internaţională, ajungând la 33 de ţări, şi adaugă Australia, Africa de Sud, Brazilia, Croaţia, Canada, Cehia, Irlanda, Israel, Japonia, Malaezia, Peru, Qatar, Rusia, Singapore, Slovenia, Sri Lanka, SUA şi Thailanda pe lista ţărilor cu roaming 4G
  • Vodafone este primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, în noiembrie 2013, pentru utilizatorii săi care călătoresc în Portugalia, Spania, Grecia şi Italia, iar apoi le-a extins şi în Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Nouă Zeelandă, Olanda şi Taiwan

Bucureşti, 4 decembrie 2014 – De astăzi, Vodafone România, lider al serviciilor de roaming 4G, îşi extinde acoperirea şi ajunge la 33 de ţări în care utilizatorii săi au acces la serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming.

Astfel, Vodafone, primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă acum Australia, Africa de Sud, Brazilia, Croaţia, Canada, Cehia, Irlanda, Israel, Japonia, Malaezia, Peru, Qatar, Rusia, Singapore, Slovenia, Sri Lanka, SUA şi Thailanda în aria de acoperire.

“Perioada Sărbătorilor se apropie şi Vodafone deja a făcut paşi importanţi pentru a se asigura că utilizatorii săi beneficiază, în străinătate, de servicii de roaming 4G fără costuri suplimentare. Astfel, clienţii noştri se pot bucură de vacanţe şi de călătoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteză pentru vizionarea de videoclipuri, streaming-ul de muzică, navigarea online, productivitatea online şi multe altele, în 33 de ţări din întreaga lume. Vom continuă să extindem lista de ţări în care serviciile de roaming 4G sunt disponibile, în timp ce vom oferi şi utilizatorilor din străinătate care călătoresc în România acces la reţeaua avansată 4G a Vodafone România, certificată în multiple rânduri”, a spus Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO, Vodafone România.

Vodafone România a adăugat şi Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Nouă Zeelandă, Olanda şi Taiwan în aria de acoperire a serviciilor de roaming 4G, pe parcursul acestui an. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013, şi în Portugalia, Spania, Grecia şi Italia.

Utilizatorii Vodafone România se pot bucură de serviciile de roaming 4G în străinătate în aceleaşi condiţii că şi în ţară.

În România, Vodafone, cea mai performanţă reţea de date, are acoperire 4G în unele dintre cele mai importante oraşe, cum ar fi: Bucureşti, Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Tîrgu Mureş

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienţi, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreagă lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.