Se încarcă...

Vodafone România îşi consolidează poziţia de lider al serviciilor de roaming 4G, prin creşterea ariei de acoperire la 15 ţări

  • Vodafone este primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, în noiembrie 2013, pentru utilizatorii săi care călătoresc în Portugalia, Spania, Grecia şi Italia
  • Vodafone continuă să conducă segmentul serviciilor de roaming 4G, după extinderea acoperirii în Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Nouă Zeelandă, Olanda şi Taiwan

Bucureşti, 1 septembrie 2014 – De astăzi, Vodafone, lider al segmentului de servicii de roaming 4G, oferă utilizatorilor săi acces la serviciile de roaming 4G în 15 ţări din lume, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming.

Astfel, Vodafone, primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă de acum în aria de acoperire şi Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Nouă Zeelandă, Olanda şi Taiwan. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013, şi în Portugalia, Spania, Grecia şi Italia. Vodafone România va continuă să extindă, într-un ritm susţinut, lista ţărilor în care oferă servicii de roaming 4G.

“De acum, utilizatorii Vodafone România care călătoresc în 15 ţări din lume beneficiază, în străinătate, de servicii de roaming 4G fără costuri suplimentare, pentru a se putea bucură de conexiuni de mare viteză pentru streaming video, muzică, navigare online şi multe altele, oriunde s-ar află. Vodafone nu este doar lider la capitolul destinaţiilor de roaming 4G pentru români, ci oferă şi utilizatorilor care călătoresc în România acces la reţeaua să avansată 4G, certificată în repetate rânduri”, a declarat Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer, Vodafone România.

Utilizatorii Vodafone România se pot bucură de serviciile de roaming 4G când călătoresc în străinătate, în aceleaşi condiţii că şi în ţară.

Special pentru clienţii care utilizează serviciile de roaming în Europa, în această vara, Vodafone face opţiunea “Roaming pe zi” şi mai accesibilă şi reduce tarifele zilnice cu 50%. Astfel, opţiunea costă doar 1.5 Euro/zi pentru clienţii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse în abonament şi 1.99 Euro/zi pentru utilizatorii celorlalte abonamente. Opţiunea “Roaming pe zi” le permite abonaţilor Vodafone să acceseze minutele, SMS-urile şi traficul de date incluse în abonament şi atunci când călătoresc în străinătate.

În România, Vodafone, cea mai performanţă reţea de date, are acoperire 4G în unele dintre cele mai importante oraşe, cum ar fi: Bucureşti, Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Tîrgu Mureş

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienţi, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreagă lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com .