Se încarcă...

Vodafone România deschide un nou magazin în centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani

  • Noul magazin este aliniat la conceptul global de design Vodafone, iar angajaţii sunt pregătiţi să ofere consultanţă specializată în domeniul smartphone-urilor
  • Cele mai aşteptate terminale ale momentului, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie în noul magazin şi în întreagă reţea Vodafone, în pachete speciale, alături de beneficiile Supernet™

Bucureşti, 31 octombrie 2014 – Vodafone România deschide astăzi primul magazin din centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani, una dintre cele mai populare artere din Bucureşti. Noul magazin este aliniat conceptului global de design al Grupului Vodafone, iar angajaţii săi sunt pregătiţi să le ofere utilizatorilor consultanță specializată în domeniul smartphone-urilor.

Magazinul din strada Lipscani, numărul 27, are o suprafaţă de 100 de metri pătraţi utili şi este dispus pe două niveluri. La parter se regăsesc patru puncte de vânzare, precum şi cele mai noi smartphone-uri şi tablete, iar la etaj utilizatorii beneficiază de o zona specială de relaxare.

În plus, magazinul pune la dispoziţia clienţilor Wi-Fi gratuit de mare viteză, pentru a putea testa cele mai noi şi performante terminale, împreună cu serviciile şi produsele Vodafone.

Cele mai aşteptate terminale ale momentului, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie în noul magazin şi în întreaga reţea Vodafone, alături de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internaţionale şi în roaming, precum şi acces pe întreaga perioada contractuală la TV prin SeeNow powered by Vodafone şi muzică prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse în valoare de Supernet™, o inovaţie în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescută şi protecţie completă, pentru o experienţă superioară de utilizare.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienţi, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreagă lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.