Se încarcă...

Vodafone organizează evenimentul BEAUTIFUL ROMANIA REMIX - #First show inspirat de poze trimise de public

  • Beautiful Romania REMIX va avea loc duminică, 27 iulie, în Piața George Enescu din București
  • Evenimentul va consta dintr-un concert live susținut de Zdob și Zdub, alături de trupele Vama, Gojira & Planet H si Beck Corlan
  • Vodafone pune la dispoziția utilizatorilor și o aplicație mobilă inedită care va implica publicul prezent la concert

București, 24 iulie, 2014 - Vodafone are plăcerea să anunțe evenimentul BEAUTIFUL ROMANIA REMIX, ce va avea loc duminică, 27 iulie, în Piața George Enescu din București, începând cu orele 19.00. Evenimentul constă dintr-un concert live susținut de Zdob și Zdub, alături de Vama, Gojira & Planet H și Beck Corlan și un spectacol de proiecții multimedia, inspirat de poze trimise de public. Pozele selectate pentru proiecții surprind conceptul de "România frumoasă"/"Beautiful Romania" și aparțin utilizatorilor care au fotografiat, cu aparatul foto sau cu telefonul mobil, locuri pitorești din întreaga țară. Accesul publicului la eveniment este gratuit și se va face începând cu orele 18:00.

În plus, special pentru cei care vor merge la concert, Vodafone pune la dispoziție o aplicație mobilă gratuită, "Beautiful Romania Remix", ce va permite publicului să participe activ în timpul evenimentului și să realizeze cea mai specială deschidere de concert din România. Astfel, înainte de momentul în care trupa Zdob și Zdub va urca pe scenă, aplicația va sincroniza telefoanele tuturor persoanelor prezente și va reda, simultan, din mii de telefoane mobile, piesa "Zdubii bateți tare". Aplicația este compatibilă cu sistemul de operare Android și poate fi descărcată din Google Play sau accesând acest link: http://www.vodafone-live.ro/remix. Aplicația va fi, în curând, disponibilă și pentru telefoanele cu sistem de operare Windows Phone.

Evenimentul Beautiful Romania Remix, prilejuit de programul global de brand #FIRSTS, promovează inițiativa internațională "Pitch your first" prin care Vodafone îi încurajează pe oamenii din 10 țări, inclusiv România, să facă lucruri extraordinare pentru prima oară în viață, cu ajutorul tehnologiei. Astfel, românii care au idei ambițioase și își doresc să își vadă visul împlinit, cu ajutorul Vodafone, se pot înscrie pe site-ul www.firsts.com, până pe 15 august. Premiul cel mare va consta în susținerea materială pentru realizarea proiectului câștigator, precum și în producerea unui film documentar care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone România și pe site-ul www.firsts.com.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup internațional de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienți, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com