Se încarcă...

Vodafone oferă bonus internet şi convorbiri nelimitate pentru abonaţii RED şi Smart, în Supernet 4G

  • Toţi clienţii care semnează sau prelungesc un abonament Smart sau RED îşi pot activă bonusul “Nelimitat”, ce oferă minute în orice reţea sau internet nelimitat
  • Nouă promoţie este comunicată prin Campania ‘Bunici de Duminică’, parte a platformei ‘Românii au iniţiativa’
  • Vodafone introduce acces la viteză 4G şi pentru toate abonamentele de Internet mobil pentru laptop, PC sau tabletă

Bucureşti, România – 17 noiembrie 2014 – De acum, toţi utilizatorii care semnează sau prelungesc un abonament Smart sau RED beneficiază, promoţional, de experienţă utilizării serviciilor şi tehnologiei 4G, un bonus cu minute şi internet nelimitat, telefoane la preţuri avantajoase şi acces gratuit la unele dintre cele mai populare aplicaţii mobile din România.

Promoţional, abonaţii noi şi existenţi îşi pot activa de acum bonusul Nelimitat, astfel: pentru abonamentele de voce Smart, bonusul oferă minute şi SMS-uri naţionale şi internet nelimitat, iar pentru abonamentele de voce RED, bonusul oferă internet nelimitat.

Bonusul este gratuit şi este valabil timp de 4 luni, pentru utilizatorii 4G, respectiv timp de 2 luni, pentru utilizatorii 3G. Bonusul se activează apelând *100#, ramura “Internet”, în termen de 30 de zile de la dată activării sau reînnoirii abonamentului. Utilizatorii 4G sunt clienţii Vodafone care, în perioada promoţiei, achiziţionează şi folosesc un smartphone 4G dotat cu SIM 4G, precum şi un abonament 4G.

Noua promoţie este susţinută de campania de comunicare “Bunici de Duminică”, ce se înscrie în platforma “Românii au iniţiativă”. Campania le are în centru pe Tanti Ani şi Marcela, două surori din Bucureşti cu o pasiune comună. Campania se bazează pe ideea că tehnologia poate ajută comunităţi diferite să se întâlnească: comunitatea bunicilor care gătesc preparate culinare delicioase şi comunitatea tinerilor care trăiesc departe de casă.  Campania “Bunici de Duminică” dispune şi de o pagină de Facebook dedicată - https://www.facebook.com/bunicideduminica. Începând cu 17 noiembrie, oricine va dori să le urmeze exemplul celor două bunici – Tanti Ani şi Marcela – şi să gătească pentru tinerii nostalgici, din orice colţ al ţării, va avea la dispoziţie aplicaţia "Bunici de duminică", pe pagina https://www.facebook.com/bunicideduminica.

Noua oferta aduce şi telefoane la preţuri speciale. Mai mult decât atât, Vodafone derulează, în prezent, şi o campanie de BuyBack, care permite achiziţionarea unor smartphone-uri de ultimă generaţie, începând cu 0 Euro.

Astfel, clienţii care aleg RED 19 pot achiziţiona Nokia Lumia 635 la 1 Euro sau Samsung Galaxy Express 2 (exclusiv la Vodafone) la 0 Euro, prin programul “4G Smart Buyback”. Clienţii care aleg RED 25 pot opta pentru HTC Desire 610 la 1 Euro sau Nokia Lumia 735, disponibil exclusiv în portofoliul Vodafone, la preţul de 0 Euro. Noul Samsung Galaxy Alpha poate fi achiziţionat, împreună cu abonamentul RED 39, la preţul de 129 Euro, prin acelaşi program “4G Smart Buyback”, iar Nokia Lumia 830, disponibil exclusiv la Vodafone, cu acelaşi tip de abonament, poate fi achiziţionat la 0 Euro. Pentru mai multe informaţii privind portofoliul de abonamente Vodafone şi oferta de telefoane, vizitaţi https://www.vodafone.ro/personal/servicii-şi-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm

Pentru utilizatorii de Internet mobil pentru laptop, PC sau tabletă, Vodafone pune la dispoziţie şase planuri tarifare avantajoase, cu preţuri ce variază între 8 şi 29 Euro/ luna. Toate abonamentele Vodafone de Internet mobil oferă acum acces la serviciile 4G. În plus, începând cu SMART NET 10, abonamentele oferă trafic nelimitat de date pe durata nopţii, între orele 23:00 şi 06:00.

Promoţional, abonaţii care încheie sau reînnoiesc un abonament de Internet mobil beneficiază automat de bonusul Nelimitat, ce oferă, gratuit, trafic de date nelimitat, timp de 4 luni. În plus, abonaţii pot achiziţiona şi tablete performanţe în pachete atractive, cum ar fi cea mai accesibilă tabletă 4G - Vodafone Smart Tab 4G 8’’ la 15 euro/ luna, împreună cu Start Net 8. Mai multe informaţii despre pachetele de servicii de Internet mobil pentru PC, laptop şi tabletă sunt disponibile la: www.vodafone.ro/tablete

În plus, abonaţii Vodafone beneficiază şi de un pachet complet de aplicaţii ce include acces la canale TV, emisiuni de lifestyle, documentare şi cele mai importante competiţii fotbalistice prin aplicaţia Seenow, muzică nelimitată, prin intermediul aplicaţiei Zonga. Vodafone oferă şi o serie de servicii şi aplicaţii pentru protecţia datelor şi navigarea în siguranţă pe Internet: Secure Net, Vodafone Cloud, Vodafone Protect, Vodafone Guardian sau Vodafone Contacts.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienţi, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreagă lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.