Se încarcă...

Vodafone lansează tehnologia VoLTE şi demonstrează opţiuni avansate de apelare, prin Call+

  • VoLTE este o inovaţie de reţea ce redefineşte serviciile de voce, sub umbrela Supernet™
  • Call+ asigură mai multă interactivitate, productivitate şi personalitate apelurilor de voce, prin intermediul tehnologiei VoLTE
  • Vodafone este primul operator din România şi printre primii operatori din Europa care lansează tehnologia VoLTE şi testează serviciile Call+

Bucureşti, 5 noiembrie 2014 – De astăzi, Vodafone România lansează VoLTE, o inovaţie în domeniul apelurilor de voce, furnizată prin dezvoltări importante ale reţelei. De asemenea, Vodafone testează şi Call+, un serviciu revoluţionar, ce oferă mai multă interacţiune, productivitate şi personalitate apelurilor de voce. Vodafone este primul operator din România şi printre primii operatori din Europa care lansează tehnologia VoLTE şi demonstrează capabilităţile Call+.

“Promisiunea noastră ce porneşte de la Supernet™ se extinde de acum cu un nou element, VoLTE, ce redefineşte modul în care utilizatorii noştri experimentează apelurile. Dezvoltările noastre tehnologice ne permit să inovăm în continuare în domeniul serviciilor de voce şi să evoluăm de la apelurile tradiţionale la vocea HD şi acum, prin intermediul VoLTE, la revoluţionarul Call+. Noul serviciu le permite utilizatorilor să comute fără întreruperi între apelurile de voce şi video în cadrul aceleiaşi conversaţii şi să partajeze fişiere multimedia, pentru o experienţă mai interactivă, productivă şi personală. Din nou, transformăm smartphone-urile utilizatorilor noştri în terminale şi mai inteligente”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone România.

VoLTE foloseşte reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de reţelele tradiţionale celulare, care au canale diferite pentru serviciile de voce şi cele de date. Call+ este un serviciu Vodafone bazat pe tehnologia VoLTE, ce permite apelantului să adauge mai multă informaţie pe ecranul persoanei apelate, cum ar fi prioritatea apelului, subiectul discuţiei şi o imagine. Când apelul este în curs, interlocutorii pot partaja conţinut multimedia, ce va fi afişat pe ambele display-uri ale celor două terminale, precum şi să treacă fără întreruperi din apel de voce în convorbire video şi înapoi.

Terminalele compatibile Call+ din portofoliul Vodafone România sunt Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 şi Huawei Ascent P7. Lista terminalelor compatibile evoluează în permanență.  
Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienţi, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreagă lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.