Se încarcă...

Vodafone lanseaza serviciul de relatii cu clientii prin chat mobil

  • Abonatii si utilizatorii Cartelei Vodafone au de acum acces la serviciul de relatii cu clientii direct pe telefonul mobil, prin intermediul chat-ului
  • Serviciul este disponibil gratuit atat in aplicatia MyVodafone, cat si pe site-ul pentru mobil m.vodafone.ro

Bucuresti, 19 februarie 2014 – In premiera pe piata romaneasca de telecomunicatii, Vodafone aduce serviciul de relatii cu clientii mai aproape de utilizatori, prin intermediul chat-ului mobil.
Noul serviciu poate fi utilizat, gratuit, de catre toti clientii Vodafone care au un smartphone cu o conexiune activa la Internet, atat prin aplicatia MyVodafone, pentru iOS si Android, cat si prin site-ul pentru mobil m.vodafone.ro.
“Serviciul de chat mobil vine sa completeze portofoliul de canale prin care oferim asistenta clientilor Vodafone. Datele noastre au aratat ca 70% dintre utilizatorii Vodafone care au un smartphone isi doresc sa interactioneze cu consultantii nostri prin chat mobil. In prezent, avem noua canale de servicii de relatii cu clienti, constand in numere de telefon dedicate, email, forum, twitter, facebook si chat mobil. Raspundem, si in felul acesta, tendintei utilizatorilor, de a migra din ce in ce mai mult catre online, pentru o experienta confortabila si mereu la indemana”, a spus Ana Alexe, Director Customer Operations.
Traficul de date efectuat pe site-ul pentru mobil, in aplicatie si in chat este gratuit, pentru toti utilizatorii Vodafone.
Pentru a intra in legatura, online, cu un consultant al serviciului de relatii cu clientii, utilizatorii trebuie fie sa se autentifice in MyVodafone si sa acceseze butonul de chat, fie sa activeze mai intai chat-ul si ulterior sa se autentifice.
Serviciul de chat mobil este disponibil, in acest moment, de luni pana vineri, in intervalul 8:00-22:00, iar sambata, duminica si de sarbatorile legale, intre orele 8:00-18:00. In scurt timp, serviciul va fi accesibil 24/7, inclusiv pentru clientii serviciilor de business. De asemenea, in perioada imediat urmatoare, serviciul de chat va fi disponibil si in versiunea de browser MyVodafone.
In momentul de fata, canalele prin care Vodafone ofera asistenta clientilor sunt:

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 419 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.