Se încarcă...

Vodafone lansează iaBilet, aplicaţie mobilă ce oferă acces la evenimente, concerte sau spectacole de teatru din întreagă ţară

  • iaBilet powered by Vodafone este o nouă aplicaţie din portofoliul Vodafone România, ce permite utilizatorilor să achiziţioneze bilete la sute de evenimente, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factură de servicii Vodafone
  • Sistemul de plata pe factură de servicii este disponibil, în prezent, pentru două dintre cele mai folosite aplicaţii din România, Cinemagia şi Seenow, urmând că, în scurt timp, serviciul să fie valabil şi pentru aplicaţiile Zonga şi Transport Urban

Bucureşti, 7 noiembrie 2014 – Vodafone România lansează aplicaţia mobilă iaBilet powered by Vodafone, dedicată celor care doresc să meargă la evenimente, concerte sau spectacole de teatru. Aplicaţia le permite abonaţilor Vodafone din mai multe oraşe din ţară să îşi achiziţioneze, simplu şi rapid, bilete la evenimentele preferate, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factură de servicii Vodafone.

Aplicaţia “iaBilet” le permite utilizatorilor să îşi transmită automat biletul, în format electronic, prin email sau SMS, în momentul plăţii. Pentru acces la evenimentele selectate, utilizatorii trebuie doar să scaneze codul biletului electronic la punctul de acces, cu ajutorul unui dispozitiv de citire. Costul biletului, calculat în Euro la cursul oficial al zilei, este adăugat facturii. Aplicaţia iaBilet este disponibilă pe smartphone-urile şi tabletele cu sistem de operare Android şi iOS, pentru abonaţii serviciilor Vodafone.

În prezent, clienţii Vodafone beneficiază de sistemul de plata inteligenţă, direct pe factură sau din creditul disponibil, în aplicaţiile Seenow şi Cinemagia, urmând că, în scurt timp, serviciul să devină disponibil şi pentru utilizatorii Zonga şi Transport Urban.

Cu peste 40 de aplicaţii mobile şi peste 3.700.000 de descărcări, Vodafone România dispune de cel mai extins şi variat portofoliu de aplicaţii dezvoltate şi susţinute de un operator mobil din România. Cele mai populare aplicaţii din portofoliul Vodafone, că număr total de utilizatori unici, sunt: Cinemagia, My Vodafone, Seenow, Zonga, Star Taxi, Salvamont, Auto.ro, Transport Urban, Vodafone Protect, Vodafone Cloud şi Mobuy. Mai multe informaţii despre aplicaţiile powered by Vodafone sunt disponibile la www.vodafone.ro/aplicaţii.

Cinemagia - Cu peste 150.000 de bilete digitale deja vândute începând din 2012, Cinemagia a extins recent serviciul de rezervare şi plăti de bilete la film pentru şase multiplex-uri din patru oraşe: Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Movieplex (Bucureşti), Cityplex (Braşov), Cortina Digiplex (Oradea), Colours Cinema (Albă Iulia), iar, până la sfârşitul anului, se vor adaugă şi oraşele Focşani şi Craiova. Cinemagia a depăşit 750.000 aplicaţii instalate pe iOS, Android şi Windows Phone, 1.200.000 utilizatori unici şi 13 milioane de afişări lunare, pe site-ul mobil şi în aplicaţie.

Seenow - Aplicaţia numără peste 750.000 de descărcări pe toate platformele mobile pe care este disponibilă şi peste 220.000 de utilizatori mobili activi lunar. Seenow oferă acces la peste 65 canale TV, librării de emisiuni înregistrate şi peste 1.000 de titluri de filme, seriale, documentare HD şi animaţie, de la studiouri importante precum Disney, Marvel, Pixar, Sony, AXN, Turner sau Viacom. În plus, începând din august, aplicaţia Seenow oferă utilizatorilor acces la o serie de competiţii fotbalistice importante din România: Liga 1 şi Cupa Ligii prin pachetul Koolnet, Cupa şi Supercupa României, împreună cu un serviciu unic pentru toţi iubitorii fotbalului - Gol Alert: notificări cu secvenţă video de gol pentru toate golurile marcate şi scorul live, în timp real, pentru aceste competiţii.

Zonga - Cu peste 500.000 de descărcări, Zonga este primul serviciu românesc care oferă acces la un extins conţinut muzical şi cea mai mare colecţie de muzică online din România. Zonga pune la dispoziţie peste 25 de milioane de melodii ale artiştilor români şi străini şi multe playlist-uri direct pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe computer.

Transport Urban - Cu peste 200.000 de descărcări, aplicaţia Transport Urban va lansa, în curând, o nouă versiune, ce extinde acoperirea serviciului la 11 oraşe: Albă-Iulia, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara. Utilizatorii aplicaţiei au posibilitatea de a-şi planifică deplasarea cu mijloacele de transport public şi pot vedea, în timp real, informaţii despre poziţia mijloacelor de transport în trei dintre oraşele în care serviciul este disponibil: Albă-Iulia, Ploieşti şi Timişoara. În curând, călătorii vor putea plăti călătoria direct din aplicaţie în Albă-Iulia, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Ploieşti.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienţi, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreagă lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.